جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۳۳ ۴ بازديد
زبان كتاب :فارسي
تعداد صفحه : ۳۱
قالب كتاب : PDF
حجم فايل : ۱٫۷۵ Mb
توضيحات : در اين
كتاب طرز تهيه غذاهاي زير را فرا خواهيد گرفت : سوپ تره فرنگي ، سوپ عدس ، سوپ قارچ ، سوپ سفيد ، سوپ بادمجان با گوشت ، آش آلو ، آش رشته ، آش گندم ، آش جو ، آش حليم ، سالاد زيتون با گوجه فرنگي ، سالاد سيب زميني رنگارنگ ، سالاد كرفس و گردو ، سالاد ماكاروني ، استيك با سس قارچ ، ساندويچ چيكن سالاد ، همبرگر ، ساندويچ مغز ، خورشت باميه ، خوشت بادمجان ، خورشت باقالاقاتق ، خورشت فسنجان ، خورشت قرمه سبزي ، چلو ماهي سفيد ، مرصع پلو ، سبزي پلو ، كوكو سبزي ، كباب برگ ، لازانياي بادمجان ، ميرزا قاسمي ، آبگوشت ، كيك ساده ، تارت گردويي ، شيريني بادامي ، نان نوخودچي ، برشتوك ، فرني ، حلوا ، شله زرد ، بستني ساده .