جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۳۴ ۴ بازديد
مواد لازم:
سينه مرغ بدون استخوان: ۴۰۰ گرم
آرد: يك سوم پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان كافي
سركه: يك و نيم پيمانه
جوش شيرين: يك چهارم قاشق مرباخوري
آب: يك سوم پيمانه
روغن: به اندازه كافي
خردل: به مقدار لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را ريز خرد كنيد.آرد، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد. جوش شيرين و سركه را باهم مخلوط كنيد، سپس خردل را هم اضافه كنيد.مخلوط سركه و آب را به مواد آرد اضافه كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. تكه هاي مرغ را در مايه آماده شده بغلتانيد و در روغن سرخ كنيد.