یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۰۴

چهار چوب مقاله آي اس آي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

چهار چوب مقاله آي اس آي

۳ بازديد

عنوان مقاله آي اس آي

عنوان مقاله بايد نشانگر بحث اصلي مقاله باشد ، خلاصه و مختصر باشد و در آن مخفف استفاده نشود

اولين صفحه هر مقاله به صفحه عنوان اختصاص دارد و يك معرفي كلي از اثر شامل عنوان مقاله و نام نويسنده ارائه ميكند به خاطر داشته باشيد تمام صفحات مقاله از جمله صفحه  عنوان بايد عنوان سر صفحه و شماره صفحه داشته باشند .

در اولين سطر صفحه ي عنوان و به صورت چپ چين عنوان مكرر مقاله را تايپ كنيد . عنوان مكرر با عبارتRunning head  آغاز مي شود و در مقابل آن نشان دو نقطه (:) قرار مي گيرد . سپس عنوان كوتاه شده اي مقاله در قالب حداكثر 50 كاراكتر با حروف بزرگ نوشته مي شود .

 

چكيده مقاله آي اس آي

چكيده مهمترين بخش مقاله مي باشد و بايد به تنهايي قابليت يك مقاله را داشته باشد زيرا اغلب مردم فقط اين قسمت را ميخوانند يك چكيده خوب بايد شامل summarize / method / objective   باشد . در چكيده مخفف و منابع به كار نميرود .

چكيده ، شامل خلاصه اي كوتاه و جامعي از مطالب مقاله است و خواننده را قادر مي سازد محتواي مقاله را به سرعت مرور كند اغلب افراد با توجه به مطالب ارائه شده در متن چكيده تصميم به مطالعه كامل مقاله مي گيرند

چكيده در يك صفحه ي جداگانه كه معمولا صفحه دوم مقاله است نوشته مي شود . در سطر اول اين صفحه ، عنوان Abstract  را به صورت وسط چين بنويسيد . از حروف سياه ، مايل ، زير خط دار  يا نشان نقل قول براي نوشتن عنوان استفاده نكنيد .و بخش چكيده به صورت يك خطر در ميان و در قالب حداكثر 120 واژه نوشته شود و در برگيرنده چهار بخش عمده زير باشد .

  1. پيش زمينه يا Background
  2. روش كار يا Methods
  3. يافته ها يا Results
  4. نتيجه گيري يا Conclusions

 

كلمات كليدي مقاله آي اس آي 

با توجه به موضوع و حجم مقاله ، 5 تا 7 كلمه كليدي انتخاب  ميشوند . خواننده پس از خواندن چكيده و كلمات كليدي به طور اجمال با موضوعي كه در مقاله به آن پرداخته شده است آشنا مي شود .

 

مقدمه مقاله آي اس آي 

در مقدمه به طور مختصر به پيشينه و كلمات تحقيق پرداخته مي شود . در اين بخش مسئله تحقيق و ضرورت انجام آن و اهداف پژوهش بيان ميگردد و سوابق پژوهشي گذشته مرور مي گردد .

مقدمه هر مقاله ارائه كننده پيش زمينه كافي درباره موضوع مورد پژوهش و بيانگر فرضيات پيشنهادي به طور واضح و شفاف مي باشد .در واقع زمينه مطالعاتي ، هدف پژوهش و تعريفي از متغير ها و واژگان كليدي در مقدمه ارائه مي شود تا خواننده با محتواي كلي اثر اشنا شود. بنابراين توصيه مي شود شرح مساله را با جملات و عبارات ساده و در عين حال جذاب آغاز كنيد تا بتوانيد به راحتي با خواننده ارتباط بر قرار كنيد . اين موضوع در هنگام ارائه مقاله به نشريات علمي و پژوهشي كه مقالات را با داوري مي پذيرند بسيار حياتي و تاثير گذار مي باشد .

بر خلاف ديگر بخشهاي مقاله ، اين بخش با عنوان Introduction آغاز نمي شود و در عوض ، عنوان اصلي مقاله به طور كامل در اولين سطر صفحه و به صورت وسط چين نوشته مي شود .

يك مقدمه خوب در بر گيرنده سه نكته كليدي است :

  1. بيان مساله
  2. بررسي آثار و پژوهش هاي گذشته
  3. بيان هدف

 

ابزار و روشها در مقالات آي اس آي

در اين قسمت نويسنده بايد تمامي مراحل اجراي پژوهش از قبيل : مراحل اجرا ، روش اجرا ، و تحليل داده ها را به گونه اي دقيق بيان نمايد . اين بخش خواننده را قادر مي سازد پژوهش را تكرار كند و در مورد نتايج به دست آمده داوري كند .

اين بخش بلافاصله بعد از مقدمه با نوشتن عنوان Method به صورت وسط چين آغاز مي شود و در برگيرنده اطلاعاتي در باره جامعه آماري مورد پژوهش است

 

جامعه آماري

بخش مربوط به جامعه آماري يا افراد تحت پژوهش معمولا با عناويني مانند Participants  ،Respondents  و يا  Subjects  كه با حروف مايل يا زير خط دار و به صورت چپ چين نوشته شده است آغاز مي شود . در اين قسمت جزيياتي از قبيل مشخصات جامعه آماري ، آمارهاي اجتماعي  ، تعداد كل افراد ، تعداد افراد خارج شده از پژوهش و دليل آن و نهايتا چگونگي واكنش ها و رفتارهاي آنها ارائه مي گردد

 

ابزار و مواد به كار رفته

در ابتداي اين بخش ، عناويني مانند Measures  و يا Materials  با حروف مايل يا زير خط دار به صورت چپ چين نوشته مي شود و سپس توصيفي از ابزارها و تجهيزات به كار رفته ، بحث درباره اعتبار و صحت عملكرد آن ها و بررسي ميزان قابليت اعتماد و ابزارها ارائه مي گردد .

 

روند انجام پژوهش

اين بخش با عنوان Procedure  كه با حروف مايل يا زير خط دار به صورت چپ چين نوشته شده است آغاز مي شود و جزئيات كامل و شيوه نامه هايي به منظور تكرار پژوهش براي ساير افراد علاقمند ارائه مي كند

 

در مقالات آي اس اي چگونه نتيجه گيري كنيم ؟

در اين بخش نتايج به دست آمده به صورت مختصر و مفيد بيان مي شود بهتر است اين نتايج در قالب شكل ، نمودار و جدول ارائه شود . نتايج به دست آمده بر اساس ترتيب سوالات و يا فرضيات تحقيق بيان ميشود . همچنين بهتر است ابتدا نتايج مهم و با اهميت ذكر گردد و سپس به نتايج كم اهميت پرداخته شود .

بخش مربوط به يافته ها و نتايج پژوهش با عنوان Result  كه به صورت  وسط چين نوشته شده آغاز مي شود و گزارش هاي آماري و توصيفي مربوط به پژوهش انجام شده را ارائه مي كند . در بخش نتيجه گيري برخي مقالات پژوهشي ف زير بخشي با عنوان ارائه فرضيه Hypothesis  وجود دارد كه به بررسي صحت و سقم فرضيه ي مطرح شده مي پردازد و آمار و اطلاعات مربوط مربوط را در يك قالب بندي مناسب و با ارجاع به جداول ها و تصاوير موجود در متن ارائه مي كند .

توجه داشته باشيد كه بر پايه شيوه نگارش APA ، ارائه هر گونه تفسير يا تعبير در بخش نتيجه گيري توصيه نمي شود ، زيرا به اين مهم در قسمت مربوط به بحث پرداخته خواهد شد .

 

بحث

آخرين بخش متن هر مقاله به بحث در باره موضوع مطرح شده اختصاص دارد و با عنوان Discussion به صورت وسط چين آغاز مي شود . جملات ابتدايي اين بخش شامل فرضيات موافق و مخالف است و در ادامه مطالب به پذيرش و يا رد فرضيات فوق مي پردازد. هم چنين تشابهات يا اختلافات موجود ميان يافته هاي كنوني و مطالب پيشين ف بيان هر گونه كوتاهي و اشتباه در روند انجام پژوهش و دليل آن و نهايتا ارائه توضيح در باره لزوم پژوهش هاي بعدي در اين قسمت گنجانده مي شود .

 

منابع

در اين بخش كليه منابعي كه در انجام تحقيق و نگارش مقاله مورد استفاده قرار گرفته است ذكر ميگردد . شيوه نگارش منابع در مجلات مختلف متفاوت است .پس  از انتخاب مجله به قسمت راهنماي نويسندگان برويد و شيوه نگارش منابع را بررسي كنيد .

فهرست مراجع متن در انتهاي مقاله نوشته مي شود و اطلاعات مورد نياز خوانندگان به منظور بازيابي و استفاده از منابع به كار رفته در متن را ارائه مي كنند . تمام منابع مورد استفاده در متن در فهرست منابع نوشته مي شوند . به عبارت ديگه هر كدام از مدخل هاي فهرست مراجع بايد تطابق يك به يك با استناد هاي داخل متن داشته باشد . فهرست مراجع در يك صفحه جديد كه عنوان References  به صورت وسط چين در بالاي ان نوشته شده است آغاز مي شود .

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد