یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۰۴

نحوه پخت املت چيني

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

نحوه پخت املت چيني

۴ بازديد

املت چيني پر از سبزيجات سالم و كمي فلفل است.
املت غذاي خوشمزه اي است و اگر وقت كمي داريد، در كمترين زمان مي توانيد آن را بپزيد و لذت ببريد...


مواد لازم :
 لوبيا سبز     50 گرم 
 جوانه گندم يا سويا      50 گرم
 پياز سبز، خرد شده      1 عدد
 فلفل چيلي قرمز، خرده شده     1 عدد
 زنجبيل، رنده شده     يك تكه 
سير، له شده     1 حبه
تخم مرغ     4 عدد
روغن زيتون     به مقدار لازم


روش پخت:
1. لوبياسبز ها را در كاسه اي بريزيد و روي آنها آب جوش بريزيد. بگذاريد 3 دقيقه بماند و سپس آب آنها را بگيريد. بعد زير آب سرد آنها را آبكشي كنيد.
2. لوبياسبز، جوانه ها، پياز و فلفل ها را در كاسه اي مخلوط كنيد.


3. زنجبيل، سير و يك قاشق غذاخوري آب داغ را ظرفي مخلوط كنيد.
4. تخم مرغ ها را با 2 قاشق غذاخوري آب سرد در كاسه اي بزنيد و به آن فلفل سياه بزنيد.


5. يك ماهيتابه چيني را روي شعله متوسط داغ كنيد. روغن بريزيد و نيمي از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بريزيد. حدود 30 ثانيه آن را حرارت دهيد تا سفت شود. سپس املت را در بشقابي بگذاريد و روي آن درپوش بگذاريد تا گرم بماند. همين كار را براي بقيه مخلوط تخم مرغ انجام دهيد.

6. مخلوط لوبياسبز را روي هر نيمه املت بريزيد. سپس آنها را از وسط تا بزنيد تا مواد داخل آنها بيرون نريزيد. روي آنها سس بريزيد و سرو كنيد.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد