یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه كلم پلو شيرازي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه كلم پلو شيرازي

۱ بازديد

آموزش تهيه كلم پلو شيرازي:

مواد لازم:

برنج : ۶ پيمانه يا ۱ كيلو
كلم خرد شده :۱ كيلو
سبزي (شويد، تره، ترخان، ريحان) خرد شده :نيم كيلو
پياز : ۲عدد
روغن، نمك، فلفل و آبليمو : به اندازه كافي
مواد لازم جهت كوفته ريزه:
گوشت چرخ كرده : ۳۰۰ گرم
آرد نخود چي : ۴ قاشق غذا خوري
پياز : ۱عدد
روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه : به اندازه كافي طرز تهيه:

برنج را با مقداري نمك چند ساعت قبل خيس‌ميكنيم، كلم‌ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ‌ميكنيم و در حين سرخ شدن دو قاشق آبليمو به آن اضافه‌ميكنيم.

سبزي را پس از اينكه تميز كرديم شسته و خوب خرد‌ميكنيم

برنج را با نصف قاشق مربا خوري زرد چوبه‌ميجوشانيم، آبكش‌ميكنيم، سبزي و كلم سرخ شده را در صافي با برنج مخلوط‌ميكنيم و در قابلمه‌ميريزيم و دم‌ميكنيم.

طرز تهيه كوفته ريزه:

پياز را روي گوشت چرخ كرده رنده‌ميكنيم. آرد نخودچي، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌مي كنيم و خوب ورز‌ميدهيم.و آنها را به صورت كوفته ريزه در‌ميآوريم و سرخ‌ميكنيم.. پياز را هم خرد و سرخ‌ميكنيم.

كوفته‌ها را وسط پلو‌ميگذاريم تا همراه پلو دم بكشد.وقتي پلو دم كشيد آن را در ديس‌ميكشيم و با پياز سرخ شده تزيين‌ميكنيم.

نكته۱:

براي اينكه پياز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پياز را كه خرد‌ميكنيم مقداري نمك به آن‌ميزنيم، بعد سرخ‌ميكنيم.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد