شنبه ۲۷ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه كرپ(ويژه صبحانه)

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه كرپ(ويژه صبحانه)

۸ بازديد

آموزش تهيه كرپ(ويژه صبحانه):

موادلازم:

۲ تخم مرغ بزرگ

سه چهارم فنجان شير

نصف فنجان آب

۱ فنجان آرد

۱ قاشق غذاخوري شكر قهوه اي

۳ قاشق غذاخوري كره آب شده

ربع قاشق چايخوري نمك

كره اضافه براي چرب كردن ماهيتابه

با آنكه شايد به نظر برسد كرپ صبحانه حاضري نيست، ولي با كمي برنامه ريزي مي توانيد هر روز هفته از كرپ هاي خانگي لذت ببريد. فقط بايد تعداد زيادي كرپ آماده كنيد و آنها را در جايخي يخچال خود بگذاريد و در طول هفته هر روز يكي درآورده و گرم كنيد.

طرزتهيه:

همه مواد را با هم مخلوط كنيد تا كاملاً يكنواخت شوند (بهتر است از همزن استفاده كنيد). بگذاريد اين خمير حداقل يك ساعت در يخچال بماند. (اين كار موجب مي شود كه حباب هاي آن خارج شوند و خمير شما بهتر و نرمتر شود). مي توانيد از ۴۸ ساعت قبل خمير آن را آماده كنيد.

يك ماهيتابه متوسط را روي درجه متوسط تا بالا گرم كنيد. روي آن كره بريزيد و كمي كمتر از ربع فنجان از خمير در وسط ماهيتابه بريزيد و آن را صاف كنيد (بايد لايه نازك و يكنواختي از خمير درست كنيد). مقدار خمير را طبق اندازه ماهيتابه تنظيم كنيد. ۴۵ ثانيه آن را حرارت دهيد و سپس برگردانيد. ۲۰ ثانيه ديگر حرارت دهيد و در نهايت كرپ را از روي شعله برداريد.

كرپ هاي باقيمانده را در كيسه پلاستيكي زيپ دار بگذاريد و در يخچال نگه داري كنيد. فراموش نكنيد كه بين كرپ ها كاغذ روغني بگذاريد تا بهم نچسبند. اگر خوب كيسه را هواگيري كنيد، كرپ ها تا يك ماه در يخچال مي مانند.

براي صبحانه، از فرزندان براي پر كردن كرپ ها با گوشت و پنير، ميوه تازه و پنير خامه اي، خامه شكلاتي و موز يا كره بادام زميني و مربا كمك بگيريد.

مي توانيد مثل بوريتو كرپ ها را بپيچيد يا به صورت مربعي درآوريد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد