طرز تهيه ميگو با ادويه هندي:
مواد لازم براي ۴ نفر:
ميگوي درشت=۱ كيلو
فلفل قرمز تند=۲/۱ قاشق چايخوري
فلفل سبز خرد شده=۱ قاشق سوپخوري
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوري
زيره كوبيده نرم=۱ قاشق غذاخوري
سير پوست كنده كوبيده=۱ قاشق غذاخوري
گشنيز ريز خرد شده=۱ قاشق سوپخوري
آب ليمو ترش=۳ تا ۴ قاشق سوپخوري
روغن مايع=۳ قاشق سوپخوري
آب=۱ استكان
طرز تهيه:
فلس ميگوها را مي گيريم؛روغن را در تابه مناسبي ريخته،ميگو را با روغن كمي سرخ مي كنيم به حدي كه فقط صورتي شود. ۱ تا ۲ دقيقه براي سرخ كردن آن كافي است. تمام ادويه را با آبليمو و فلفل سبز
خرد كرده و سير كوبيده و ۲/۱ ليوان آب مخلوط مي نمائيم و روي ميگو ريخته هم مي زنيم.حرارت را ملايم مي كنيم و مي گذاريم ميگو يكي دو جوش بزند و اديه جذب آن بشود.بايد توجه داشت كه طبخ ميگوها
نبايد زياد طولاني شود،چون ميگو هرچه بيشتر پخته شود سفت تر مي شود. بعد ميگوها را در ديس گردي به طور منظم مي چينيم و سس باقيمانده در ظرف را روي آنها مي دهيم. گشنيز خرد كرده را نيز روي
آن مي پاشيم.