شنبه ۲۷ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه كارپاچيو

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه كارپاچيو

۳ بازديد

طرز تهيه كارپاچيو:

مواد لازم :


روغن زيتون= ۲ قاشق سوپ خوري
فيله گوشت گاو چرب= ۳۰۰ گرم
نخود فرنگي =۱۰۰ گرم
ليموي برش داده شده= ۱ عدد
مواد لازم براي تهيه سس كارپاچيو
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خردل ۳ قاشق سوپ خوري
آبليمو يك چهارم فنجان
روغن زيتون ۷۵ ميلي گرم
خامه غليظ ۲ قاشق سوپ خوري


طرز تهيه:


يك قاشق سوپ خوري روغن را در يك ماهيتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ كنيد. گوشت گاو (يا گوساله يا ماهي) را در ماهيتابه قرار داده و بگذاريد ۴۵ دقيقه در حرارت پايين، در روغن تفت ببيند. سپس آن را از ماهيتابه خارج كرده و به ظرف ديگري منتقل كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. پس از آنكه سرد شد، آن را در يك پوشش آلومينيومي بپيچيد و بگذاريد ۲۰ دقيقه در فريزر بماند.

براي تهيه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب ليمو را در يك كاسه بريزيد سپس روغن زيتون را به آن اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا تركيب حاصل ضخيم شود. حالا نمك و فلفل را به آن بيفزائيد.

پس از ۲۰ دقيقه، گوشت ها را از فويل خارج كرده و آنها را با يك چاقوي تيز به صورت برش هاي باريك درآوريد و در يك ظرف بزرگ قرار دهيد. حالا سس آماده شده را روي آنها ريخته و فلفل، نمك و خردل را رويشان بپاشيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد