مواد لازم:
- شكر: ۱۸۰ گرم
- آرد :۱۳۰ گرم
- تخم مرغ : ۶ عدد
- وانيل : يك هشتم قاشق چايخوري
- پودر كاكائو (الك شده): ۲۰ گرم
- آب جوش: يك سوم پيمانه
- بيكينگ پودر: ۱ قاشق چايخوري
روش تهيه:
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كنيد. زرده را با دور كند همزن بزنيد. سپس شكر را به آن اضافه كنيد و در حين زدن آب جوش را اضافه كرده آنقدر به زدن ادامه دهيد تا مايه كاملا پوك و كشدار شود. آرد را با پودر كاكائو الك شده و بيكينگ پودر و وانيل مخلوط كرده، كنار بگذاريد. سفيده را جداگانه با دور تند همزن بزنيد تا حدي كه كاملا پف كرده و از ظرف جدا نشود. زرده زده شده با شكر را به سفيده اضافه كنيد. مخلوط كنيد بعد آرد را به آرامي به آن اضافه كرده به صورت دوراني و آرام آن را خوب مخلوط كنيد. كف قالب گرد ۲۵ سانتي متري را با كاغذ بپوشانيد. مايه را داخل قالب ريخته در فر ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقيقه قرار دهيد. پس از اينكه كيك خنك شد، كيك را برش هاي نازك بزنيد و بين هر لايه را با خامه فرم گرفته بپوشانيد و در يخچال قرار دهيد تا خنك شود. سپس با گاناژ آماده شده تزيين نماييد.
مواد لازم گاناژ:
- شكلات تخته اي: ۳۵۰ گرم
- خامه: ۳۰۰ گرم
طرز تهيه گاناژ:
خامه را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد بعد شكلات را به آن اضافه كرده مرتب هم بزنيد تا شكلات كاملا صاف و رقيق شود. شكلات را از صافي رد كرده بگذاريد تا كمي خنك شود. كيك را از يخچال خارج كرده روي توري قرار دهيد. شكلات را طوري روي آن بريزيد تا سطح و ديواره را كاملا بپوشاند.
نكته: اگر ميخواهيد تعداد لايههاي كيك بيشتر باشد، اين كيك را دوبار تهيه نماييد، تا ارتفاع كيك دو برابر شود.