یکشنبه ۰۵ مرداد ۰۴

آموزش تهيه آش اماج (آش محلي همدان)

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه آش اماج (آش محلي همدان)

۴ بازديد

آموزش تهيه آش اماج (آش محلي همدان)

ashe-omaj-www.iransit.com-01

آموزش تهيه آش اماج (آش محلي همدان):

آش اماج يكي از چندين غذاي لذيذ محلي و سنتي استان همدان است. اماج درون اين آش را به دو روش مي‌توانيد تهيه كنيد كه به آن‌ها پرداخته‌ايم.

مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر:

اماج     يك پيمانه
سبزي آش (تره، پيازچه)     ۵۰۰ گرم
پياز داغ     ۲ قاشق غذاخوري
سير     ۳ حبه
عدس     ۱۵۰ گرم
لوبيا چشم بلبلي    ۱۵۰ گرم
تخم ‏مرغ    ۱ عدد
نمك، فلفل، زردچوبه    به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

* لوبياي چشم‏ بلبلي را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد با يك ليتر آب و كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا نيم‏‏ پز شود.

* عدس را اضافه كرده و بعد از آن كه كمي نرم شد پياز داغ را كه با زردچوبه تفت داده‏‌ايد به همراه سبزي و سير داغ اضافه نماييد.

* بعد از چند جوش ۲ پيمانه آب سرد ريخته و اماج را اضافه كنيد مرتب هم بزنيد تا اماج‏‌ها به هم نچسبند.

* بعد از ۱۰ دقيقه نمك و فلفل آش را اندازه كنيد، تخم ‌مرغ را بشكنيد و كم‏ كم اضافه نموده و هم بزنيد تا پخته شود.

* سپس در ظرف كشيده، روي آن را با نعنا داغ تزيين كنيد.

طرز تهيه اماج:

يك پيمانه آرد را با يك قاشق چاي‌خوري نمك مخلوط نماييد و الك كنيد.

به ۲ روش اماج تهيه مي ‏شود:

روش اول:

آرد را كف سيني بريزيد و با دست ‌تان كه در كاسه ‏ي آب فرو برده‌‏ايد روي آرد بپاشيد و كف دست را روي آرد حركت دهيد.

حالا دست‌هاي‌تان را به هم بماليد و از خميري كه به دست تان چسبيده دانه‌هاي خميري ريز و نامنظمي درست كنيد به همين صورت ادامه دهيد تا به اندازه يك ليوان اماج درست شود.

سپس اماج ‌ها را كف سيني بريزيد و داخل فر با در باز به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد تا خشك شود.

روش دوم:

اين روش ساده بدين صورت است كه يك پيمانه آرد را با نمك تركيب كرده در ظرفي بريزيد و آب را كم‏ كم اضافه نماييد تا زماني كه خمير به دست تان نچسبد.

سپس خمير را با رنده درشت رنده كنيد و اماج‏ هايي را كه به اين روش تهيه مي‏‌شود با فاصله رنده كنيد.

سيني را به‏ مدت ۲۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد و يا در مقابل آفتاب قرار دهيد تا نيم خشك شود و در آش بريزيد.

انرژي كل: ۱۳۰۰ كيلو كالري




آش اماج آش اماج جديد آش اماج خواص ان آش اماج و اموزش پخت آش اماج چگونه تهيه ميشود؟ آشپزي تصويري آشپزي تهيه آش اماج آشپزي خانگي آموزش آشپزي آموزش تصويري تهيه آش اماج آموزش تصويري پخت آش اماج آموزش پخت آش اماج در منزل آموزش تهيه آش اماج آموزش تهيه آش اماج (آش محلي همدان) آموزش درست كردن آش اماج آموزش كامل تهيه آش اماج انواع آش اماج ايران سايت ترفندهاي آشپزي تزيين آش اماج تهيه آش اماج خانگي سايت آشپزي طرز تهيه آش اماج طرز تهيه آش اماج طرز تهيه آش اماج خانگي طرز تهيه آش اماج(جديد 92) طرز تهيه آشاماج عكسهاي آش اماج غذاي خانگي آش اماج غذاي مجلسي فرمولهاي اشپزي مواد لازم براي آش اماج مواد لازم براي تهيه آش اماج نحوه درست كردن آش اماج  آش اماج آش اماج همدان آش براي ماه رمضان آش براي مهماني آش رشته آش محلي آشپزي آهنگ پيشواز ايرانسل آهنگ پيشواز غمگين اخبار داغ روز انواع آش انواع كباب تزئين روي آش تيتر اول روزنامه ها تيتر اول روزنامه هاي صبح ايران طرز تهيه آش اماج محلي فال روزانه فال فردا فال هفتگي فال و طالع بيني فال پس فردا مدل لباس مدل لباس شب مطالب عاشقانه مواد لازم براي آش چگونه آش خوشمزه درست كنيم؟,آش آماج, آش هاي محلي, آشپزي, انواع آش, خوشمزه ترين غذاهاي محلي, غذاهاي محلي, غذاهاي محلي همدان, همدان,  آش گوشواره (آذربايجان – قفقاز)  ,  روش هاي تهيه آش اماج ، آش اماج ، غذاي محلي استان همدان ، آشپزي و تغذيه

  آش كلم برگ (تبريز)  

  آش آلو (ساوه)  

  آش سبزي (شيراز)  

  آش ماستي (سبزوار)  

  آش قليه (گيلان)  

  آش بادمجان (ملاير)  

  آش شير (تبريز، دريان)  

  آش نذري (گيلان)  

  آش كلم قمري (تويسركان)  

  آش يخ (آذربايجان)  

  آش ترخينه دوغ (اراك)  

  آش مصطفي (اراك)  

  آش عدس بلغور (سنندج)  

  آش اماج (همدان )  

  آش غلغل (شوشتر)  

  آش شولي (يزد)  

  آش كشگينه (ترخينه)  

  آش كشك (سنندج )  

  آش دوغ (اردبيل)  

  آش سماق (اصفهان)  

  آش‌هاي محلي استان زنجان و گلستان  

  آش‌هاي محلي استان يزد  

  آش‌هاي محلي استان مركزي  

  فوايد آش برنج همداني ها  

  سير قليه (گيلان)  

  كوفته نخودي (تويسركان)  

  برنج كاسه اي (آذربايجان)  

  كوكوي اِشبل (غذاي گيلاني)  

  آبگوشت كشك (لرستان)  

  ريزه كوفته (آذربايجان)  

  خورش فسوجن كشك (تفرش)  

  قروتو (غذاي بجنوردي)  

  رشته پلو قيصي (آذربايجان)  

  كوفته شيرين (كرمانشاه)  

  خورش خلال بادام (كرمانشاه)  

  ماهي ميدم (غذاي جنوب)  

  دو پيازه‌ي ميگو (جنوب)  

  فسنجان گيلانى  

  ترش كباب (غذايي شمالي)  

  ترش تره (غذايي شمالي)  

  بريوني (اصفهان)  

  ماهي تنوري صُبور(خوزستان)  

  آبگوشت بادمجان و كشك (كرمان)  

  كشك كدو (كرمان)  

  كدوبره (مازندران)  

  قيمه نثار (غذاي سنتي قزوين)  

  خورش سيب درختي (لرستان)  

  خورش هويج (تبريز)  

  پلو شوشتري  

  كال كباب(غذاي شمالي)  

  باقلا وابيج (شمال)  

  چند نوع غذاي گيلاني  

  ميرزا قاسمي (شمال)  

  نازخاتون( غذاي مخصوص شمال كشور)  

  كوكوي پوكورا (خوزستان)  

  باقلا قاتق (شمال)   

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد