یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش پخت آش شله مشهدي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش پخت آش شله مشهدي

۴ بازديد

مواداوليه:


گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان      يك كيلوگرم
چربي گوسفند(دنبه) چرخ شده      ۵۰۰ گرم
پياز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده يا نيمه      ۳۰۰ گرم
لوبيا سفيد و لوبيا چيتي و ماش و نخود      ۲۰۰ گرم
پودر جوز هندي     سه قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل ، پودر هل     يك قاشق غذاخوري
فلفل سياه     يك قاشق چايخوري
روغن مايع     ۱۰ قاشق غذاخوري
نمك     به ميزان لازم

طرز تهيه:
اين غذا جزو اصلي‌ترين غذاهاي  مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدي‌ها به ويژه در مهماني‌هاي آنها ديده مي‌شود.
ابتدا حبوبات را يك روز قبل خيس كرده و بعد آب‌پز مي‌كنيم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبكش مي‌كنيم. چربي گوسفند و پياز چرخ شده را داخل ظرفي مي‌ريزيم. گوشت‌ها را با آنها مي‌جوشانيم تا كاملا پخته شود. سپس استخوان‌هاي گردن را از گوشت جدا مي‌كنيم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ريخته و مرتب هم مي‌زنيم تا زماني كه كاملا از هم باز شود و حالت خامي خود را از دست بدهد. ادويه‌ها، نمك، بلغور و برنج را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم و مجددا به مدت سه ساعت مي‌گذاريم بجوشد. بعد از اين‌كه كاملا مواد پخت روغن را افزوده و آن را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين به حالت دم مي‌گذاريم.

آش شله آموزش تهيه آش شله مشهدي آموزش و ترفند آموزش پخت آش شله آموزش پخت آش شله مشهدي آموزش پخت آش مشهدي اصلي‌ترين غذاهاي مشهد طرز تهيه آش شله طرز تهيه آش شله مشهدي طرز تهيه آش مشهدي غذاهاي مشهد مواد اوليه براي تهيه ي آش شله مشهدي مواد اوليه براي پخت آش شله مشهدي پخت آش شله مشهدي



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد