آموزش تهيه مرغ و ترخون:
مواد لازم:
مرغ
فلفل سبز
پنير
زيتون و پيازچه
را با هم مخلوط كرده ، آنها را روي نان ساندويچي ريخته و بپيچيد . آن را در سيني پخت قرار دهيد . خامه ترش را روي ساندويچ ها بريزيد . سس سالسا را روي آن بريزيد . در نهايت روي آن پنير رنده شده چدار بريزيد . آن را به مدت ۱۵ دقيقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت بپزيد تا پفكي شود
طرز تهيه :
سينه مرغ را آغشته به آرد نموده و آن را در دو قاشق كره آب شده ، تفت دهيد . مرغ را كنار بگذاريد ، سپس باقيمانده كره را در ظرف ريخته و قارچ ها را در آن سرخ كنيد . دو قاشق آرد به قارچ ها افزوده و هم بزنيد . كم كم آب مرغ و سپس ترخون ها را به آن اضافه كنيد و به پختن ادامه دهيد تا غليظ شود . سپس نمك و فلفل را نيز به آن بيفزاييد . مرغ ها را داخل مخلوط بريزيد و يكي دو دقيقه ديگر بپرزيد تا مرغ نيز كاملا گرم شود .
آشپزي تصويري آشپزي تهيه مرغ و ترخون آشپزي خانگي آموزش آشپزي آموزش تصويري تهيه مرغ و ترخون آموزش تصويري پخت مرغ و ترخون آموزش پخت مرغ و ترخون در منزل آموزش تهيه مرغ و ترخون آموزش درست كردن مرغ و ترخون