طرز تهيه فيله مداليون:
فيله مداليون با سس مخصوص تهيه شده كه در نهايت سادگي بسيار خوشمزه مي باشد.
مواد لازم:
فيله گوساله ۲۴۰ گرم
آب پياز ۲ قاشق غذاخوري
سس سويا ۱ قاشق غذاخوري
روغن زيتون ۱۰۰ گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پيمانه
آب انگور قرمز ۱ پيمانه
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
فيله گوساله را به تكههاي ۷۰ گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط ميكنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي ميزنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت برميداريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف مي شود.
تكههاي گوشت را روي حرارت به ترتيب ۳ دقيقه يك طرف و ۲ دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ ميكنيم و مطابق تصوير به روي هم ميچينيم. سس را روي تكههاي گوشت ميريزيم و فيله مداليون را تزئين و سرو مي كنيم.