یکشنبه ۰۵ مرداد ۰۴

طرز تهيه اسپاگتي ايتاليايي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه اسپاگتي ايتاليايي

۳ بازديد

طرز تهيه اسپاگتي ايتاليايي:

مواد لازم:


اسپاگتي=۱ بسته(۷۰۰ گرم)
گوشت چرخ كرده=نيم كيلو
سس گوجه فرنگي=۲ قاشق غذاخوري
پياز=۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه=۲ عدد
نمك و فلفل=بمقدار لازم
پنير موزاريلا=بمقدار لازم

طرزتهيه:


۱٫ اسپاگتي را به مدت ۷ دقيقه در آب جوش كه به آن يك قاشق روغن و يك قاشق نمك اضافه كرده ايم مي پزيم. سپس آن را آبكش كرده و روي آن آب سرد مي ريزيم تا بهم نچسبند.

۲٫ پياز را سرخ مي كنيم و سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم تا آب آن گرفته شود.
۳٫ سس گوجه فرنگي و فلفل دلمه و نمك و فلفل را به گوشت اضافه كرده،مي گذاريم گوشت با دو سه ليوان آب با حرارت ملايم به مدت ۱ ساعت بپزد.(در صورتيكه آب آن كم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه مي كنيم تا وقتيكه گوشت كاملا پخته باشد و آب آن كاملا بخار شود)
۴٫ نصف اسپاگتي ها را در ظرف پيركسي ريخته و روي آن را مايه گوشتي آماده شده مي ريزيم. سپس روي گوشت را با بقيه اسپاگتي ها مي پوشانيم. و روي اسپاگتي را پنير موزاريلا رنده شده مي پاشيم.
۵٫ ظرف را به مدت ۲۰ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتيگراد مي گذاريم تا روي پنير طلايي رنگ شود.نوش جان!

 آشپزي تصويري آشپزي تهيه اسپاگتي ايتاليايي آشپزي خانگي آموزش آشپزي آموزش تصويري پخت اسپاگتي ايتاليايي آموزش پخت اسپاگتي ايتاليايي در منزل آموزش كامل تهيه اسپاگتي ايتاليايي اسپاگتي ايتاليايي اسپاگتي اي



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد