آموزش تهيه خوراك مرغ اسپانيايي
مواد لازم:
ران مرغ (فقط قسمت پايين ران) | ۸ تكه |
نمك | ۴/۱ ق.چ |
فلفل سياه | ۴/۱ ق.چ |
سير ريز خرد شده يا پوره سير آماده | ۲ حبه يا ۱ ق.چ |
روغن | ۲ ق.چ |
سس باربكيو | ۴/۳ پيمانه |
سس گوجه فرنگي | ۴/۱ پيمانه |
آب پرتقال يا آب | ۴/۱ پيمانه |
شكر | ۲ ق.س |
شربت قند نسبتا غليظ | ۲ ق.س |
سس فلفل تند (در صورت تمايل) | كمي |
طرز تهيه:
۱٫ پوست مرغ را گرفته و در سيني فر كه با اندكي روغن چرب شده است بچينيد. نمك و فلفل را روي آن پاشيده وبه مدت ۲۵ دقيقه در فر ۳۷۵با دماي درجه فارنهايت يا ۱۹۰ درجه سانتيگراد بپزيد.
۲٫ در اين فاصله سس را تهيه كنيد. در يك ماهيتابه متوسط، سير را به مدت ۳۰ ثانيه در روغن زيتون داغ و روي حرارت متوسط بپزيد. سس باربكيو، سس گوجه فرنگي، آب پرتقال، شكر و شربت -و در صورت تمايل سس فلفل تند- را اضافه كرده بهم بزنيد تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.
۳٫ به كمك قلم موي آشپزي يا قاشق، سس را با احتياط روي مرغها بماليد، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنيد. مرغهاي سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه ديگر يا زماني كه كاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهايت يا ۸۲ درجه سانتيگراد بپزيد.باقيمانده سس را مجددا گرم كنيد و هنگام سرو روي مرغها بدهيد.
۴٫ اين رانهاي تنوري را ميتوانيد با غذاهايي چون برنج ساده، پوره سيب زميني و يا انواع سبزيجات پخته سرو كنيد.
منبع : بيتوته
آموزش تهيه خوراك مرغ تهيه خوراك مرغ خوراك مرغ خوراك مرغ اسپانيايي طرز تهيه خوراك مرغ اسپانيايي آشپزي آنلاين آموزش تهيه خوراك مرغ اسپانيايي آموزش كامل آشپزي ايران سايت تهيه خوراك مرغ اسپانيايي خوراك مرغ خوراك مرغ اسپانيايي سايت آشپزي عكسهاي مرغ اسپانيائي مرغ مرغ اسپانيايي مواد لازم براي تهيه خوراك مرغ اسپانيائي,خوراك مرغ اسپانيايي ، خوراك مرغ ، غذا ، آشپزي,شپزي, آشپزي ايراني, آشپزي رنگين, آشپزي ساده, آموزش آشپزي, آموزش آشپزي ايتاليايي, آموزش آشپزي رايگان,آموزش اشپزي, اشپزي, اشپزي روز, خوراك مرغ, خوراك مرغ اسپانيايي, دستور پخت غذاهاي ايراني, روش تهيه ي خوراك مرغ, طرز تهيه خوراك مرغ اسپانيايي, طرز تهيه مرغ اسپانيايي, طرز تهيه ي خوراك مرغ, غذاهاي ايراني