یکشنبه ۰۵ مرداد ۰۴

طرز تهيه لبو پلو ،غذايي خوش طعم و كاملا پاييزي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه لبو پلو ،غذايي خوش طعم و كاملا پاييزي

۳ بازديد

در فصل پاييز و زمستان كه امكان خريد و دسترسي آسان تر به چغندر يا لبو زياد تر است، بهتر ديديم طرز تهيه پلوي متفاوتي را با نام « پلوي لبو » آموزش دهيم و يك بار امتحان كردن آن را حداقل از باب ايجاد تنوع غذايي به شما پيشنهاد دهيم. دستور پخت آن را در ادامه مطلب بخوانيد.


مواد اوليه :

مرغ پخته و ريز خرد شده : نصف يك عدد

لبو پخته و خرد شده : چهار عدد

اسفناج پخته شده : ۱۰۰ گرم

برنج آبكش شده : سه پيمانه

پياز سرخ شده : يك عدد

زعفران ساييده شده : يك قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و روغن : به ميزان لازم

طرز تهيه :

مرغ را همراه پياز، نمك و فلفل كمي تفت مي دهيم و لبو ها را به صورت دلخواه خرد مي كنيم.

اسفناج ها را مي گذاريم كمي نرم شوند. ( اسفناج ها نيازي به پخت زياد ندارند )

درون يك قابلمه تمام مواد را به صورت لايه لايه به برنج آبكش شده افزوده، مقداري از برنج را زعفراني كرده و مي گذاريم تا برنج دم بكشد.

به خاطر اينكه لبو ها له نشوند، پس از اينكه مواد را لابه لاي برنج قرار داديم لبو را نيز روي آن اضافه مي كنيم، چون موقع مخلوط كردن لبو له مي شود، بهتر است كه جداگانه به برنج اضافه شود.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد