یکشنبه ۰۵ مرداد ۰۴

آموزش تهيه شيريني مرنگ اسپرسو شكلاتي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه شيريني مرنگ اسپرسو شكلاتي

۵ بازديد

آموزش تهيه شيريني مرنگ اسپرسو شكلاتي:

مواد لازم :

سفيده تخم مرغ (با دماي اتاق)    ۲ عدد
وانيل    ۱ قاشق چاي خوري
اسپرسو (پودر اسپرسو فوري)     ۱ قاشق چاي خوري
نمك    ۱/۴ قاشق چاي خوري
كرم تارتار     ۱/۱۶ قاشق چاي خوري
شكر    ۱۱۵ گرم
شكلات     گرم (خرد شده)

طرز تهيه :

فر رو روي ۹۳ درجه سانتيگراد (۲۰۰ درجه فارنهايت) قرار ميديم تا گرم بشه.

سفيده تخم مرغ، وانيل، پودر اسپرسو، نمك و كرم تارتار رو با همزن برقي (دور متوسط) ميزنيم تا فرم بگيره و جاي پره هاي همزن روي سفيده بمونه. كم كم با قاشق شكر رو اضافه ميكنيم و با دور تند همزن

ميزنيم تا سفيده فرم گرفته و حالت براق داشته باشه.

مرنگ آماده شده و حالا به اندازه يك قاشق غذاخوري پر از مرنگ توپك هاي كوچيك با فاصله ۳ سانتيمتري از هم، تو سيني فر كه قبلا با كاغذ روغني پوشونديم ميذارم و حدودا ۲ ساعت تو فر قرار ميديم.

حالا فر رو خاموش كرده و درش رو به اندازه ۱/۵ سانتيمتر باز ميذاريم و اجازه ميديم مرنگها به همين صورت بمدت ۱ ساعت تو فر باقي بمونن. سپس سيني فر رو بيرون مياريم و مرنگ ها رو با كاغذ

روغني به سطح مورد نظرمون منتقل ميكنيم تا كاملا خنك بشن.

شكلات رو به روش بن ماري ذوب ميكنيم و اجازه ميديم خنك بشه.

بعد از اينكه مرنگها خنك شدن از كاغذ روغني جداشون ميكنيم و نيمي از هر مرنگ رو توي شكلات مايع كه از قبل آماده كرديم فرو ميبريم و نگه ميداريم تا شكلات اضافي از سطح مرنگ چكه كنه و بريزه.

مرنگ هاي شكلاتي رو روي كاغذ روغني قرار ميديم (بطوريكه سطح شكلات دار بالا باشه) و ۲۵ تا ۳۰ دقيقه توي يخچال ميذاريم تا شكلات فرم بگيره. مرنگ هاي شكلاتيمون آماده سرو هستن.

نكته:
* از اين مقدار مواد اوليه حدودا ۲۴ مرنگ شكلاتي بدست مياد.

* اين مرنگ ها تو ظرف دربسته با دماي اتاق تا ۳ روز قابليت نگهداري دارن.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد