آموزش تهيه شيريني مرنگ اسپرسو شكلاتي:
مواد لازم :
سفيده تخم مرغ (با دماي اتاق) ۲ عدد
وانيل ۱ قاشق چاي خوري
اسپرسو (پودر اسپرسو فوري) ۱ قاشق چاي خوري
نمك ۱/۴ قاشق چاي خوري
كرم تارتار ۱/۱۶ قاشق چاي خوري
شكر ۱۱۵ گرم
شكلات گرم (خرد شده)
طرز تهيه :
فر رو روي ۹۳ درجه سانتيگراد (۲۰۰ درجه فارنهايت) قرار ميديم تا گرم بشه.
سفيده تخم مرغ، وانيل، پودر اسپرسو، نمك و كرم تارتار رو با همزن برقي (دور متوسط) ميزنيم تا فرم بگيره و جاي پره هاي همزن روي سفيده بمونه. كم كم با قاشق شكر رو اضافه ميكنيم و با دور تند همزن
ميزنيم تا سفيده فرم گرفته و حالت براق داشته باشه.
مرنگ آماده شده و حالا به اندازه يك قاشق غذاخوري پر از مرنگ توپك هاي كوچيك با فاصله ۳ سانتيمتري از هم، تو سيني فر كه قبلا با كاغذ روغني پوشونديم ميذارم و حدودا ۲ ساعت تو فر قرار ميديم.
حالا فر رو خاموش كرده و درش رو به اندازه ۱/۵ سانتيمتر باز ميذاريم و اجازه ميديم مرنگها به همين صورت بمدت ۱ ساعت تو فر باقي بمونن. سپس سيني فر رو بيرون مياريم و مرنگ ها رو با كاغذ
روغني به سطح مورد نظرمون منتقل ميكنيم تا كاملا خنك بشن.
شكلات رو به روش بن ماري ذوب ميكنيم و اجازه ميديم خنك بشه.
بعد از اينكه مرنگها خنك شدن از كاغذ روغني جداشون ميكنيم و نيمي از هر مرنگ رو توي شكلات مايع كه از قبل آماده كرديم فرو ميبريم و نگه ميداريم تا شكلات اضافي از سطح مرنگ چكه كنه و بريزه.
مرنگ هاي شكلاتي رو روي كاغذ روغني قرار ميديم (بطوريكه سطح شكلات دار بالا باشه) و ۲۵ تا ۳۰ دقيقه توي يخچال ميذاريم تا شكلات فرم بگيره. مرنگ هاي شكلاتيمون آماده سرو هستن.
نكته:
* از اين مقدار مواد اوليه حدودا ۲۴ مرنگ شكلاتي بدست مياد.
* اين مرنگ ها تو ظرف دربسته با دماي اتاق تا ۳ روز قابليت نگهداري دارن.