جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۴۵ ۴ بازديد
مواد لازم:
سبزي كوكو ۱ كيلو گرم (تره ، جعفري ، شبت ، گشنيز ، چند برگ كاهو)
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
زرشك (در صورت تمايل) يك قاشق سوپخوري
گردوي خرد كرده (در صورت تمايل) يك يا دو قاشق سوپخوري
جوش شيرين ۱ قاشق مرباخوري
روغن ۱ پيمانه سر خالي (۱۵۰گرم )
آرد گندم ۱ قاشق سوپخوري
طرز تهيه
سبزي را به دقت تميز مي كنيم و مي شوئيم و در سبد مي ريزيم تا آب آن كاملاً گرفته شود بعد ريز خرد مي كنيم .
سبزي خرد شده را با دو سه قاشق روغن كمي سرخ مي كنيم و مي گذاريم سبزي سرد شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفي مي شكنيم و خوب بهم مي زنيم آنگاه جوش شيرين و نمك و آرد را به تخم مرغ اضافه مي كنيم و زرشك و گردوي خردكرده را نيز مي افزايم .
سبزي كه كاملاً سرد شد در مايه مي ريزيم و بقيه روغن را داخل تابه گرد يا ظرف نسوزي ميريزيم و در صورتيكه از تابه استفاده كرديم آن را روي شعله مي گذاريم تا روغن داغ شودُ بعد مايه را داخل روغن ميريزيم و روي مايه را با پشت قاشق صاف مي كنيم و در آنرا مي گذاريم. و حرارت زير را ملايم ميكنيم تا زير كوكو كاملاً برشته شود.
در مرحله بعدي كوكو را به هر فرم كه بخواهيم مي بريم و قطعات كوكو را بر مي گردانيم تا روي آن نيز كاملاً برشته شود .
اگر از ظرف نسوزاستفاده مي كنيد،روغن را در ظرف ريخته وداخل فر مي گذاريم تا داغ شود بعد مايه را داخل روغن مي ريزيم و ظرف را كف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار مي دهيم.
در فر درب ظرف كوكو را لازم نيست بگذاريم كوكو را مدت سه ربع در فر مي گذاريم تا كوكو پف كند و زير و روي آن برشته شود ، كوكو در ظرف نسوز به آساني بر مي گردد . اطراف آنرا مي توانيم با حلقه هاي گوجه فرنگي تزئين كنيم .
سبزي كوكو ۱ كيلو گرم (تره ، جعفري ، شبت ، گشنيز ، چند برگ كاهو)
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
زرشك (در صورت تمايل) يك قاشق سوپخوري
گردوي خرد كرده (در صورت تمايل) يك يا دو قاشق سوپخوري
جوش شيرين ۱ قاشق مرباخوري
روغن ۱ پيمانه سر خالي (۱۵۰گرم )
آرد گندم ۱ قاشق سوپخوري
طرز تهيه
سبزي را به دقت تميز مي كنيم و مي شوئيم و در سبد مي ريزيم تا آب آن كاملاً گرفته شود بعد ريز خرد مي كنيم .
سبزي خرد شده را با دو سه قاشق روغن كمي سرخ مي كنيم و مي گذاريم سبزي سرد شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفي مي شكنيم و خوب بهم مي زنيم آنگاه جوش شيرين و نمك و آرد را به تخم مرغ اضافه مي كنيم و زرشك و گردوي خردكرده را نيز مي افزايم .
سبزي كه كاملاً سرد شد در مايه مي ريزيم و بقيه روغن را داخل تابه گرد يا ظرف نسوزي ميريزيم و در صورتيكه از تابه استفاده كرديم آن را روي شعله مي گذاريم تا روغن داغ شودُ بعد مايه را داخل روغن ميريزيم و روي مايه را با پشت قاشق صاف مي كنيم و در آنرا مي گذاريم. و حرارت زير را ملايم ميكنيم تا زير كوكو كاملاً برشته شود.
در مرحله بعدي كوكو را به هر فرم كه بخواهيم مي بريم و قطعات كوكو را بر مي گردانيم تا روي آن نيز كاملاً برشته شود .
اگر از ظرف نسوزاستفاده مي كنيد،روغن را در ظرف ريخته وداخل فر مي گذاريم تا داغ شود بعد مايه را داخل روغن مي ريزيم و ظرف را كف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار مي دهيم.
در فر درب ظرف كوكو را لازم نيست بگذاريم كوكو را مدت سه ربع در فر مي گذاريم تا كوكو پف كند و زير و روي آن برشته شود ، كوكو در ظرف نسوز به آساني بر مي گردد . اطراف آنرا مي توانيم با حلقه هاي گوجه فرنگي تزئين كنيم .
آشپزي كوكو سبزي آموزش آموزش آشپزي كوكو سبزي قالبي آموزش تهيه كوكو سبزي سايت آشپزي عكسهاي كوكو سبزي مواد لازم كوكو سبزي كوكو كوكو سبزي كوكو سبزي قالبي جديد