یکشنبه ۰۵ مرداد ۰۴

آموزش آشپزي كوكو رشته اي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش آشپزي كوكو رشته اي

۸ بازديد

در كوكوي رشته اي سيب زميني با رنده مخصوص به شكل رشته اي رنده شده و با مخلوط شدن با مواد ديگر سرخ مي شود….


مواد لازم:


سيب زميني ۲٫۵ پيمانه، رشته اي رنده شده
تره فرنگي يا پيازچه ۲ ساقه
آرد ۲ قاشق غذاخوري
تخم مرغ ۲ عدد، زده شده
نمك و فلفل به مقدار لازم 


طرز تهيه 


سيب زميني ها را شسته و پوست آنها را بگيريد. سپس به كمك رنده مخصوص به صورت رشته اي رنده كنيد.تره فرنگي يا پيازچه را خرد كرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمك و فلفل به سيب زميني ها اضافه كرده و مخلوط كنيد. چند قاشق روغن در ماهيتابه نسبتا بزرگي ريخته و روي حرارت بگذاريد، از مايه كوكو با فاصله درون روغن بريزيد و هر دو سمت كوكو ها را سرخ كنيد، سپس در ظرف دلخواه چيده و همراه با سبزي يا سالاد سرو كنيد.


 آموزش آموزش آشپزي كوكو رشته اي آموزش تصويري پختن كوكو سايت آشپزي عكسهاي كوكو سيب زميني مواد لازم كوكو سيب زميني كوكو كوكو رشته اي كوكو رشته اي خوشمزه كوكو سيب زميني




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد