شنبه ۲۷ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه كانفي اردك(با ترشي كشمش تند)

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه كانفي اردك(با ترشي كشمش تند)

۵ بازديد

موزش تهيه كانفي اردك(با ترشي كشمش تند):

مواد لازم : براي ۸ نفر

ران اردك (با پوست و استخوان)    ۸ عدد
سير (ريز خرد شده)    ۴ حبه
آويشن (جدا شده از ساقه)    ۹ شاخه كوچك
كشمش طلايي    ۱ و نيم فنجان
دانه خردل قهوه اي    ۲ قاشق چايخوري
سركه سفيد    ۱/۲ فنجان
شكر    ۱/۴ فنجان
رزماري    ۱ شاخه كوچك
فلفل سياه (آسياب شده)     ۱ قاشق چايخوري
نمك    ۲ قاشق سوپ خوري و ۱ قاشق چايخوري
فلفل قرمز    ۹ عدد

فلفل قرمز ۹ عدد (خرد و خشك شده، يا ۱ و نيم قاشق چايخوري پودر فلفل مخلوط)

مي دانيد بهترين چيز در درست كردن كانفي اردك چيست؟
آن همه روغن غليظي كه برايتان مي ماند. از آن براي سرخ كردن سيب زميني استفاده كنيد.

راه خوبي است تا يك روش قديمي را به روز كنيد. خلاصه كه به هيچ وجه آن را دور نريزيد (اين روغن به خوبي در فريزر دوام مي آورد).

طرز تهيه:

به وسيله ي نوك يك چاقو يا نوك تيز چنگال سرتاسر پوست ران اردك را خراش دهيد. سير را روي آن بماليد (خرده هاي سير بايد به پوست بچسبند) و با يك قاشق چايخوري فلفل سياه آسياب شده و ۲ قاشق سوپخوري نمك مزه دار كنيد.

فر را از قبل تا ۲۵۰ درجه ي فارنهايت داغ كنيد. تكه هاي اردك را از سمت پوست دار در يك ماهيتابه يا ظزف چدني بزرگ بچينيد و ۸ شاخه آويشن و ۴ عدد فلفل قرمز (يا ۱ قاشق سوپخوري پودر فلفل

مخلوط) را به همراه نصف فنجان آب به آن اضافه كنيد. روي تابه را با فويل يا سرپوش بپوشانيد و به مدت ۲ ساعت در فر بگذاريد تا آنقدر بپزد كه روغن بياندازد (شوكه نشويد، حسابي به روغن مي نشيند).

قطعه هاي اردك را از آن رو كنيد و در روغن خود بخوابانيد. روي تابه را بپوشانيد و به مدت ۲ تا ۲ ساعت و نيم ديگر بپزيد تا گوشت آن حسابي ترد شود و استخوان ها به راحتي تكان بخورند.

طي اين مدت، سركه، شكر، دانه هاي خردل، شاخه ي رزماري، شاخه آويشن باقيمانده، ۲ فلفل قرمز (يا نصف قاشق چايخوري پودر فلفل مخلوط) و ۱ فنجان آب را در يك ماهيتابه ي متوسط بريزيد و بگذاريد

تا جوش بخورد. حرارت شعله را كم كنيد و به مدت ۳ دقيقه بگذاريد آهسته بجوشد و هر از گاهي هم بزنيد تا شكر حل شود. كشمش ها را توي اين مخلوط بريزيد و آن را از روي حرارت برداريد و بگذاريد حداقل

به مدت ۱ ساعت خنك شود.

حرارت فر را تا ۴۰۰ درجه ي فارنهايت زياد كنيد. تكه هاي اردك را از داخل روغن برداريد و به شكلي كه سمت پوست دار آن رو به بالا باشد روي يك سيني فر قرار دهيد.

روغن را براي مصارف ديگر نگه داريد ( اين روغن تا ۳ هفته در يخچال و ۳ ماه در فريزر ماندگاري دارد، قبل از مصرف مجدداً حرارت دهيد و آن را صاف كنيد).

تكه هاي اردك را با فلفل سياه خرد شده مزه دار كنيد و آنها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقيقه سرخ كنيد تا پوستشان طلايي و برشته شود. حالا مي توانيد اردك را به همراه ترشي كشمش سرو كنيد.

ميتوانيد اين كار ها را از پيش انجام دهيد:

ميتوانيد كشمش را از يك هفته قبل ترشي بيندازيد.

روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا خنك شود. دماي آن را قبل از سرو كردن به دماي اتاق برسانيد.

اردك را هم مي توانيد از يك هفته قبل بپزيد.

تكه هاي اردك خوابانده شده در روغن را در يك ظرف محفوظ از هوا قرار دهيد و بگذاريد خنك شود.


 آشپزي تصويري آشپزي تهيه كانفي اردك آشپزي خانگي آموزش آشپزي آموزش تصويري تهيه كانفي اردك آموزش تصويري پخت كانفي اردك آموزش پخت كانفي اردك در منزل آموزش تهيه كانفي اردك آموزش تهيه كانفي اردك(با ترشي كشمش تند) آموزش درست كردن كانفي اردك آموزش كامل تهيه كانفي اردك ارزش غذايي كانفي اردك انواع كانفي اردك ايران سايت ترفندهاي آشپزي تزيين كانفي اردك تهيه كانفي اردك خانگي سايت آشپزي طرز تهيه كانفي اردك طرز تهيه كانفي اردك طرز تهيه كانفي اردك خانگي طرز تهيه كانفي اردك(جديد 92) عكسهاي كانفي اردك غذاي خانگي كانفي اردك غذاي مجلسي فرمولهاي اشپزي مواد لازم براي تهيه كانفي اردك مواد لازم براي كانفي اردك نحوه درست كردن كانفي اردك كانفي اردك كانفي اردك جديد كانفي اردك خواص ان كانفي اردك و اموزش پخت كانفي اردك چگونه تهيه ميشود؟




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد