جمعه ۲۶ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه سمبوسه تركيه‌اي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه سمبوسه تركيه‌اي

۵ بازديد

آموزش تهيه سمبوسه تركيه‌اي:

تركيه‌اي‌ها مدلي سمبوسه دارند كه به جاي نان با خمير خاصي به نام يوفكا آن را مي‌پيچند و بورك نام دارد.

تركيه‌اي‌ها يك مدل سمبوسه دارند كه به جاي نان با خمير خاصي به نام يوفكا آن را مي‌پيچند. اين غذا را بورك مي‌نامند. آنها در واقع مايه ماكاروني را داخل خمير پيچيده و در روغن يا فر سرخ مي‌كنند كه البته پخت آن با  فر بسيار سالم‌تر است.

مواد لازم:

۱۲ برگ مثلثي خمير يوفكا
۳۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
۲۵۰ گرم قارچ
۲ عدد فلفل دلمه‌اي رنگي
۱۰۰ گرم پنير پيتزا رنده شده
۱ عدد پياز متوسط
۱ عدد تخم مرغ
۳ /۱پيمانه شير
۳ /۱پيمانه روغن
۱ قاشق سوپ‌خوري رب گوجه فرنگي
۲ /۱ قاشق مرباخوري آويشن
۱ قاشق مرباخوري زيره آسياب شده
نمك و فلفل به مقدار لازم
مقداري تخم خرفه
يا كنجد براي روي نان‌ها

طرز تهيه:

۱ ‌ پياز را پوست كنده، شسته و نگيني خرد كنيد. داخل تابه مقداري روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. پيازها را در روغن داغ ريخته، تفت دهيد. وقتي پيازها خوب طلايي و برشته شدند، گوشت چرخ كرده را به آنها افزوده و با قاشق از هم باز كرده و سرخ كنيد. ادويه‌جات (نمك، فلفل، آويشن و زيره) را هم به گوشت بيفزاييد تا گوشت حين سرخ شدن مزه‌دار شود.

۲ ‌ قارچ‌ها را شسته، ورقه‌اي يا نگيني (به دلخواه) خرد كنيد. وقتي گوشت سرخ شد، قارچ‌ها را هم اضافه كرده، تفت دهيد. حالا نوبت رب گوجه فرنگي است كه با مواد مخلوط شود.
فلفل‌هاي دلمه‌اي را شسته،  تخم‌هاي داخل‌شان را بيرون بياوريد و آنها را نگيني خرد كنيد.

۳ ‌ تخم‌مرغ را شكسته، زرده و سفيده آن را از هم جدا كرده و در ظرف‌هاي جداگانه‌ بريزيد.
به سفيده تخم مرغ، شير و روغن اضافه كرده و با چنگال خوب هم بزنيد. خميرهاي مثلثي يوفكارا را روي سطح صافي بچينيد. اين مخلوط را با قلم‌موي مخصوص آشپزي روي خميرهاي يوفكا بماليد.

۴ ‌ حالا با قاشق مقداري از مايه گوشت را برداشته، روي قسمت پهن خمير (قاعده مثلث) بريزيد.
روي مايه گوشت كمي فلفل دلمه‌اي نگيني شده و مقداري پنير پيتزاي رنده شده بريزيد.
از همان قسمتي كه مواد را ريخته‌ايد (قسمت پهن يا قاعده مثلث) نان را از سطح جدا كرده و به آرامي به شكل لوله جمع كنيد؛ طوري كه قسمت نوك مثلث روي رول قرار بگيرد.

۵  زرده تخم‌مرغ را با چنگال خوب بزنيد و بعد با قلم‌موي آشپزي روي نان‌هاي بورك آماده شده بماليد و روي اين لايه چسبناك را كنجد يا تخم خرفه بپاشيد. فر را هم روشن كنيد تا با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم شود.
۶ بورك‌هاي آماده شده را روي سيني‌ فر بچينيد. بعد از گرم شدن فر، سيني را در طبقه وسط قرار دهيد و مدت حدود يك ربع تا ۲۰ دقيقه صبر كنيد تا روي نان‌ها طلايي شود. البته اگر زودتر از اين زمان هم روي نان‌ها طلايي و برشته شد مي‌توانيد فر را خاموش كنيد.

يه‌جور ديگه
بورك‌هاي آماده را مي‌توانيد در روغن هم سرخ كنيد كه البته پخت در فر سلامت‌تر است.

از كجا بخريم؟

يوفكا نان مخصوص كشور تركيه است.
خمير يوفكا به صورت مثلث يا دايره در بازار (مغازه‌هاي لوازم قنادي و سوپرماركت‌هاي بزرگ) موجود است. براي اين غذا به خميرهاي مثلثي احتياج داريد.

آشپزي تصويري آشپزي تهيه سمبوسه تركيه‌اي آشپزي خانگي آموزش آشپزي آموزش تصويري تهيه سمبوسه تركيه‌اي آموزش تصويري پخت سمبوسه تركيه‌اي آموزش پخت سمبوسه تركيه‌اي در منزل آموزش تهيه سمبوسه تركيه‌اي آموزش درست كردن سمبوسه تركيه‌اي آموزش كامل تهيه سمبوسه تركيه‌اي ارزش غذايي سمبوسه تركيه‌اي انواع سمبوسه تركيه‌اي ايران سايت ترفندهاي آشپزي تزيين سمبوسه تركيه‌اي تهيه سمبوسه تركيه‌اي خانگي سايت آشپزي طرز تهيه سمبوسه تركيه‌اي سمبوسه تركيه‌اي سمبوسه تركيه‌اي جديد سمبوسه تركيه‌اي خواص ان سمبوسه تركيه‌اي و اموزش پخت سمبوسه تركيه‌اي چگونه تهيه ميشود؟ طرز تهيه سمبوسه تركيه‌اي طرز تهيه سمبوسه تركيه‌اي خانگي طرز تهيه سمبوسه تركيه‌اي(جديد 92) عكسهاي سمبوسه تركيه‌اي غذاي خانگي سمبوسه تركيه‌اي غذاي مجلسي فرمولهاي اشپزي مواد لازم براي تهيه سمبوسه تركيه‌اي مواد لازم براي سمبوسه تركيه‌اي نحوه درست كردن سمبوسه تركيه‌اي



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد