جمعه ۲۶ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه پلو بادمجان

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه پلو بادمجان

۱۰ بازديد

آموزش تهيه پلو بادمجان:

مواد لازم:

بادمجان قلمي متوسط= ۳ عدد
برنج= ۲ پيمانه
پياز متوسط= ۱ عدد
گوجه فرنگي رنده شده= ۱ پيمانه
شويد تازه ۲= مشت
نمك، فلفل، زردچوبه= به ميزان لازم

طرز تهيه:

پياز را مكعبي خرد كنيد و در روغن تفت بدين تا طلايي و سبك بشه، بهش زردچوبه اضافه كنيد و تفت بدين.

بادمجونها را هم از قبل پوست بكنيد و يك ساعتي بذارين داخل آب نمك بمونه تا تلخيش بره، بعد خوب زير آب بشوريد و بعد مكعبي مستطيل يا مربع خرد كنيد. خيلي ريز نكنيد، چون وقتي پخته ميشه نرم و له

ميشه.
بعد بادمجونها را بريزيد داخل پيازها و تفت بدين.

گوجه فرنگي پوره شده ( گوجه فرنگي را پوست بگيريد و رنده كنيد يا بندازين تو خرد كن ) را به اين مواد اضافه كنيد، بهش به اندازه كافي نمك و فلفل اضافه كنيد و بذارين پخته بشه و آبش كم بشه. تقريبا ۲۰

دقيقه براش كافي هست.

برنج را آب كش كنيد. كف قابلمه هر ته ديگي كه دوست دارين بچينيد. به ترتيب يك لايه برنج يك لايه مواد بادمجان و يك لايه شويد خرد شده بريزيد تا موادتون تموم بشه.

دور تا دور برنج نصف ليوان آب بريزيد، دم كني بذارين روي در قابلمه و بذارين برنجتون به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقيقه با حرارت متوسط دمبكشه. كلا پلوهاي مخلوط را من به جاي آب و روغن فقط آب ميدم

روش، مواد بين پلو خودش به اندازه كافي روغن داره و نياز به روغن اضافه نيست.

خب پلوي شما آماده است بفرمائيد ميل كنيد.

منبع : آشپزآنلاين



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد