جمعه ۲۶ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه دسر جديد زعفروني

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه دسر جديد زعفروني

۴ بازديد

دسري بسيار ساده و خوشمزه مي باشد و بافت بسيار لطيفي دارد….


مواد لازم:


خامه= ۲۰۰ گرم
شير =۱ پيمانه
شكر= نصف پيمانه(اگر دوست داريد دسرتون شيرين تر باشه…بيشتر شكر استفاده كنيد)
آب جوش= نصف پيمانه
پودر ژلاتين= ۲ قاشق غذاخوري
وانيل =۱٫۴ قاشق مرباخوري
گلاب =به اندازه لازم(بعضي گلابها عطر بيشتري دارند)
هل آسياب شده=۱٫۴ قاشق مربا خوري
زعفران دم كرده نسبتا غليظ= ۲ قاشق غذاخوري


طرزتهيه:


ژلاتين را با آب جوش مخلوط كرده به صورت بن ماري(حرارت غير مستقيم)تا مثل سفيده تخم مرغ شود.
خامه و شكرو وانيل را مخلوط كرده ،شير را كم كم به آن اضافه ميكنيم.وقتي دماي ژلاتين و شير يك اندازه شد،ژلاتين را با شير و بقيه مواد خوب مخلوط ميكنيم.زعفران،هل . گلاب را اضافه مي كنيم.در قالب ريخته و به مدت ۴ يا ۵ ساعت در يخچال گذاشته تا دسر خودش را بگيرد.من براي تزيين از ترافل رنگي استفاده كردم…..
نوش جووون.:-)



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد