به مناسبت نوروز باستاني نوشيدنيهاي اين ماه هيجان بيشتري به خود گرفته است. سعي ما اين بوده كه رنگ هاي چشمنوازي را خلق كنيم و در اختيار شما بگذاريم تا رغبت بيشتري به تهيه و البته نوش جان كردن اين نوشيدنيها داشته باشيد…
البته نبايد فراموش كرد كه تهيه اين نوشيدني ها در عين حال ساده و روان است و خلق اين رنگها توسط شما هم دست يافتني. به اين ترتيب مي توانيد براي عيد و مواجه شدن با مهمانان قدرت پذيرايي خود را ارتقا ببخشيد و ارزش بيشتري براي مهمانان خود قائل شويد. اگر هم صاحب كافيشاپ هستيد ميتوانيد منوي مخصوصي با اين دستورها تهيه كنيد و در اختيار مهمانان كافه تان قرار بدهيد.
چــاي عيدانـه
چــاي عيدانـه
چاي ليمو- نعناع – ميخك دارچين
مواد لازم:
- برگ نعناع تازه: ۲ الي ۳ ساقه
- ليمو ترش: يكدوم
- ميخك: ۳ الي ۴ تكه
- چوب دارچين: يك يا ۲ عدد
روش تهيه:
ميخك و دارچين را درون آب جوش ريخته و به مدت ۱۰ دقيقه ميگذاريم دم بكشد. برگ نعناع و ليمو ترش را درون ليوان ريخته و دارچين و ميخك را كه دم كشيده به آن اضافه ميكنيم.
دم نوش آسماني
دم نوش بهارنارنج- گل محمدي
مواد لازم:
- گل نارنج: ۲ الي ۳ گرم
- شهد يا عصاره بهارنارنج: ۲ قاشق مرباخوري
- برگ گلمحمدي: ۲ گرم
- آب جوش: يك ليوان
روش تهيه:
۲ تا ۳ گرم گل بهارنارنج را در ليوان ريخته و آب جوش را به آن اضافه نماييد. براي مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه در ليوان را ببنديد تا كاملا دم بكشد. سپس برگ گلمحمدي و شهد بهارنارنج را اضافه كنيد. ميتوانيد در صورت دلخواه همراه با نبات سرو نماييد.
فوت آشپزي:
ميتوانيد از عرق گلمحمدي يا بهار نارنج نيز براي خوشطعم شدن اين دمنوش استفاده كنيد.
چاي پرتقال و بهار نارنج
ورون، ميخك، استطوخودوس و پوست ليمو را هر كدام به اندازه يك قاشق مرباخوري داخل صافي قوري بريزيد و آب جوش به آن اضافه كنيد و مدت ۷ تا ۱۰ دقيقه اجازه دهيد تا دم بكشد. اين دستور براي ۲ نفر است.
چاي سياه + هل + گرد ليمو
مقدار كمي از هر كدام را به داخل قوري ريخته و به مدت كمتر از ۵ دقيقه بگذاريد دم بكشد. نوشيدن ۲ فنجان از اين دمنوش به اندازه دو وعده مصرف سبزيجات يا دو عدد سيب، آنتياكسيدان در بدن آزاد ميكند.
چاي سنگي
ليمواماني، اسطوخودوس و چاي سياه را هر كدام به اندازه يك قاشق چايخوري در داخل قوري ريخته و به مدت حداقل ۵ تا ۷ دقيقه صبر ميكنيم تا دم بكشد. اين مقدار براي دو فنجان كوچك كافي است. اين تركيب خنككننده، مقوي معده، اشتهاآور و سرشار از پتاسيم، كلسيم و ويتامين C خواهد بود.
دمنوش اسپرينگ
گل گاوزبان، بهار نارنج، هل، دارچين و آويشن را به اندازه يك قاشق چايخوري داخل صافي قوري ريخته تا به مدت حداقل ۱۰ دقيقه دم بكشد. اين تركيب براي دو فنجان است. نوشيدن اين دمنوش باعث افزايش بيشتر اشتهاي شما ميشود. توصيه ميشود قبل از هر وعده غذايي نوش جان كنيد.
چاي ترش
مواد لازم براي دو فنجان:
- چاي ترش: يك قاشق مرباخوري
- سمبلالطيب: يك عدد متوسط
- گل گاوزبان: يك قاشق مرباخوري
- اسطوخودوس: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
مواد گفته شده را داخل صافي قوري يا ظرف موردنظرتان بريزيد. به اندازه يك ليوان آب جوش به آن اضافه كنيد و به مدت حداقل ۷ تا ۱۰ دقيقه اجازه بدهيد تا دم بكشد. سپس به داخل فنجان بريزيد و به آن آب جوش اضافه كنيد.