آموزش تهيه كشكبا آشي:
اين آش از غذاهاي محلي فريزهند از توابع استان اصفهان و ابيانه و از جمله مناطق باصفا و ديدني ايران است.
مواد لازم :
اسفناج يا برگ چغندر يك كيلو
گوشت به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگي به سليقه دارد )
پياز سرخ شده ۲ عدد
جو پخته شده يك و نيم ليوان
كشك يك كيلو
پونه كوهي يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه كشكبا آشي پاييزي:
جو را بپزيد و با چرخ گوشت يا مخلوط كن آن را له كنيد.
اسفناج را خرد كنيد و بگذاريد با جو له شده بپزد.
سپس كشك را به آن اضافه كنيد و اگر سفت بود كمي آب به آن اضافه كنيد.
نعناع داغ يا پونه را هم درون آش بريزيد و بگذاريد با هم بجوشند و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.
به دليل داشتن كشك، نمك را به مقدار كمتري اضافه كنيد تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با مقداري پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين كنيد.
اين آش از غذاهاي محلي فريزهند از توابع استان اصفهان و ابيانه و ازجمله مناطق باصفا و ديدني ايران است.