مواد لازم:
• يك كيلوگرم هويج
• يك كيلوگرم برنج
• ۲۰۰ گرم شكر
• ۶ قاشق سوپخوري روغن سرخكردني
• ۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
• يك قاشق چايخوري زعفران ساييده شده
• يك عدد پياز متوسط
• نصف قاشق سوپخوري دارچين
• نمك
طرز تهيه:
۱٫ برنج را از روز قبل يا چند ساعت جلوتر خيس كنيد.
۲٫ هويج را پس از شستن و پوست گرفتن، خلالي كنيد. سپس آن را در روغن روي حرارت ملايم تفت دهيد تا كمي نرم شوند. در اين فاصله، شكر را در يك ليوان آبجوش حل كنيد و داخل تابه روي هويج بريزيد و اجازه دهيد بجوشد. زعفران ساييده شده را نيز اضافه كنيد.
۳٫ پياز را پوست بگيريد و پس از شستن، در گوشت چرخ كرده رنده كنيد. نمك و دارچين را نيز به گوشت اضافه كنيد و خوب ورز دهيد. سپس آن را قلقلي كنيد. گوشت قلقلي ها را تفت دهيد و پس از طلايي شدن، به مخلوط هويج اضافه كنيد.
۴٫ برنج را آبكش كنيد. براي تهديگ نان يا سيبزميني كف قابلمه بگذاريد و به ترتيب و لايه به لايه برنج و مخلوط هويج را مي ريزيم. در پايان روي برنج را مقداري آب و روغن بريزيد و آن را به روش معمول، دم كنيد.
۵٫ برنج را در ظرف مورد نظر بكشيد و روي آن را با خلال پسته و پلوي زعفراني تزئين كنيد.