جمعه ۲۶ اردیبهشت ۰۴

آموزش درست كردن هويج پلو با گوشت به روش شيرازي ها

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش درست كردن هويج پلو با گوشت به روش شيرازي ها

۹ بازديد

مواد لازم:

•    يك كيلوگرم هويج
•    يك كيلوگرم برنج
•    ۲۰۰ گرم شكر
•    ۶ قاشق سوپ‌خوري روغن سرخ‌كردني
•    ۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
•    يك قاشق چاي‌خوري زعفران ساييده شده
•    يك عدد پياز متوسط
•    نصف قاشق سوپ‌خوري دارچين
•    نمك

طرز تهيه:

۱٫    برنج را از روز قبل يا چند ساعت جلوتر خيس كنيد.

۲٫    هويج را پس از شستن و پوست گرفتن، خلالي كنيد. سپس آن را در روغن روي حرارت ملايم تفت دهيد تا كمي نرم شوند. در اين فاصله، شكر را در يك ليوان آبجوش حل كنيد و داخل تابه روي هويج بريزيد و اجازه دهيد بجوشد. زعفران ساييده شده را نيز اضافه كنيد.

۳٫    پياز را پوست بگيريد و پس از شستن، در گوشت چرخ كرده رنده كنيد. نمك و دارچين را نيز به گوشت اضافه كنيد و خوب ورز دهيد. سپس آن را قلقلي كنيد. گوشت قلقلي ها را تفت دهيد و پس از طلايي شدن، به مخلوط هويج اضافه كنيد.

۴٫    برنج را آبكش كنيد. براي ته‌ديگ نان يا سيب‌زميني كف قابلمه بگذاريد و به ترتيب و لايه به لايه برنج و مخلوط هويج را مي ريزيم. در پايان روي برنج را مقداري آب و روغن بريزيد و آن را به روش معمول، دم كنيد.

۵٫    برنج را در ظرف مورد نظر بكشيد و روي آن را با خلال پسته و پلوي زعفراني تزئين كنيد.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد