جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۵۰ ۵ بازديد
طرز تهيه بستني انار :
• با فشار دست آب انارها و آب ليمو را گرفته، درون كاسهاي بريزيد. (بايد حدود ۳/۴ پيمانه آب انار داشته باشيد).
• مقداري از دانههاي انار را براي تزيين بستني كنار بگذاريد.
• به آب انار و ليمو، شكر اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا كاملا شكرها حل شوند.
• به مخلوط فوق، خامه را اضافه كرده، آنقدر آن را هم بزنيد تا خامه به رنگ صورتي يكدستي درآيد.
• مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستيكي محكم دردار ريخته و حداقل به مدت ۴ ساعت يا طي شب آن را درون فريزر قرار دهيد.
• بستني را از فريزر بيرون آورده و روي آن را با دانههاي انار تزيين كنيد.