پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه شيريني خامه اي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه شيريني خامه اي

۵ بازديد

بانوكده

 

دستور تهيه شيريني خامه اي در ادامه طلب

 

مواد لازم:


كره 125 گرم
شكر 90 گرم
زرده 1 عدد
وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
آرد 230 گرم
بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
خامه شيرين شده 250 گرم
توت‌فرنگي تازه به مقدار لازم


طرز تهيه:


كره و شكر را با همزن بزنيد تا كاملاً سبك شود، سپس زرده و وانيل را اضافه كنيد. مخلوط آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست ‌آيد. خمير را به مدت 20 دقيقه داخل يخچال استراحت دهيد، سپس خمير را به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز كرده و با قالب يا كاتر گرد به اندازه دلخواه قالب بزنيد. خميرها را داخل سيني بچينيد در فر روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد. پس از پخته و سرد شدن مابين دو شيريني را خامه فرم گرفته و توت‌فرنگي اسلايس شده قرار دهيد. اين شيريني را سه لايه كرده و روي آن را با خامه و توت‌فرنگي تزيين كنيد.

نكته:


اين دستور داراي 3117 كيلوكالري انرژي ٬ 260 گرم كربوهيدرات ٬ 31 گرم پروتئين و 218 گرم چربي مي باشد.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد