پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه پاي سيب

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه پاي سيب

۵ بازديد

بانو

طرز تهيه پاي سيب

 

مواد لازم:

آرد سفيد                                                 225 گرم

 كره                                                        125 گرم

 زرده تخم‌مرغ                                            دو عدد

سيب زرد                                                  سه عدد

 پودر قند                                                  يك قاشق مرباخوري

آب يخ                                                      سه قاشق مرباخوري

 دارچين                                                    يك قاشق مرباخوري

 كشمش                                                    100 گرم

 شكر                                                        دو قاشق غذاخوري

 زعفران آب كرده                                           يك قاشق مرباخوري

رنگ خوراكي                                                به ميزان لازم

 

طرز تهيه در ادامه مطلب

آرد را در كاسه‌اي بزرگ الك ميكنيم، كره را با چاقو روي آرد نگيني خرد كرده و به آرامي و با نوك انگشتان كره را به خورد آرد مي‌دهيم، تا دانه‌هاي شني آرد و كره تشكيل شود، سپس آب و يك عدد زرده تخم‌مرغ را اضافه كرده و مجددا با نوك انگشتان خمير را ورز مي‌دهيم، سپس آن را گرد كرده و يك ساعت در يخچال استراحت مي‌دهيم.

بعد از اين فاصله خمير را بين دو لايه كيسه پلاستيكي به كمك وردنه پهن مي‌كنيم. قالب مخصوص پاي را با برس چرب كرده و خمير را به آرامي داخل قالب قرار مي‌دهيم و از اطراف قالب اضافي خمير را مي‌گيريم. سيب‌ها را خرد نموده با دارچين، شكر و كشمش مخلوط كرده و داخل پاي را با اين مواد پر مي‌كنيم. مجددا از دو كيسه پلاستيكي استفاده كرده و مابقي خمير را با وردنه باز مي‌كنيم و با يك لايه خمير ديگر روي مواد پاي را مي‌پوشانيم. براي رنگ قرمز روي سيب يك عدد زرده تخم‌مرغ را با زعفران حل شده و رنگ خوراكي در آب و پودر قند مخلوط كرده و روي پاي را با اين مايه رومال مي‌كنيم، سپس پاي را به مدت 30 دقيقه در فري كه از يك ربع قبل با دماي 175 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، قرار مي‌دهيم.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد