پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه كيك پرتغالي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه كيك پرتغالي

۴ بازديد

بانوكده

طرز تهيه چيزكيك پرتغالي را در ادامه مطلب دنبال كنيد

مواد لازم :


آب پرتقال شيرين = يك پيمانه
شكر = يك پيمانه
خامه ي معمولي=يك پيمانه
پنير خامه اي= 450 گرم
نشاسته ي ذرت= 3 قاشق س
تخم مرغ=3 عدد
فويل =به اندازه لازم
مواد لازم براي خمير چيزكيك :
پودر بيسكوييت وانيلي= دو پيمانه
شكر قهوه اي = يك سوم پيمانه
كره ي ذوب شده=100گرم

 

 



طرز تهيه:


ابتدا كف و اطراف يك قالب كمربندي 20 سانتي را با فويل پوشش دهيد. سپس بيسكوييت پودر شده را با شكرقهوه اي و كره ي ذوب شده مخلوط كرده, كف قالب پرس نموده و 15 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا بيسكوييت و كره خودش را بگيرد.

براي تهيه مواد چيز كيك داخل كاسه اي پنير خامه اي خامه و شكر را با همزن برقي 10 دقيقه بزنيد. سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه كنيد.

در اين مرحله , آب پرتقال و نشاسته ي ذرت را كم كم بيفزاييد و همزن را كنار بگذاريد.مواد چيز كيك را به آرامي بر روي بيسكوييت ها ريخته و بگذاريد 60 دقيقه در طبقه ي وسط فر با دماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزد. بعد از پخت چيز كيك بهتر است فر را خاموش كرده , در فر را باز بگذاريد و اجازه دهيد چيز كيك در فر خنك شود , سپس آن را بيرون آورده و 7تا 8 ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد مصرف كنيد.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد