پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه تارت موز

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه تارت موز

۱۲ بازديد

بانوكده

 

طرز تهيه تارت موز به همراه مواد اوليه در ادامه مطلب

مواد اوليه :

  • كيك اسفنجي دايره‌اي شكل (به قطر 20 و ارتفاع 2 سانتي‌متر) يك عدد
  • كرم وانيلي دو پيمانه
  • خامه فرم گرفته يك پيمانه
  • اسانس موز دو قطره
  • موز دو عدد
  • پودر كاكائو و ژلاتين از هر كدام يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه:                                                                

 بدون شك هيچ‌كس از موز، اين ميوه بسيار لذيذ بدش نمي‌‌آيد بنابراين تارت آن نيز بسيار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.

كيك را در ظرف سرو قرار داده و دور آن را با كمربند قالب كمر بندي هم سايز كيك مي‌‌بنديم تا فاصله‌اي بين كيك و ديواره باقي نماند يكي از موز‌ها را خرد كرده و روي كيك چيده و ظرف را تا آماده شدن كرم در يخچال قرار مي‌‌دهيم. كرم وانيلي را با خامه فرم گرفته و اسانس مخلوط كرده و به وسيله همزن برقي مي‌زنيم. ژلاتين را با دو و نيم قاشق سوپخوري آب روي حرارت بخار آب، حل مي‌كنيم و هنگام همزدن  اضافه مي‌‌نماييم. بلافاصله كرم را روي كيك ريخته سطح روي كرم را صاف كرده و دوباره به يخچال منتقل مي‌‌كنيم تا كرم بسته و تارت خودش را بگيرد.( حدود چهار ساعت) تارت را از يخچال خارج و روي آن  پودر كاكائو مي‌پاشيم كمر بند را باز كرده سپس با خامه و موز باقي مانده روي آن را تزئين مي‌‌كنيم.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد