پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه كيك يزدي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه كيك يزدي

۱۷ بازديد

بانوكده

 

مواد اوليه به همراه طرز تهيه كيك يزدي در ادامه مطلب

مواد اوليه :

  • آرد 300 گرم
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • شكر 200 گرم
  • ماست 150 گرم
  • روغن مايع 175 گرم
  • بيكينگ پودر يك قاشق سوپخوري
  • هل سبز ساييده يك قاشق چايخوري
  • كنجد به ميزان لازم

طرز تهيه:                                      

 شكر را همراه تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع با همزن دستي خوب بزنيد سپس بيكينگ پودر، آرد و هل را كم‌كم به مواد بالا اضافه كنيد و به مدت پنج دقيقه با همزن برقي بزنيد. بعد كاغذهاي مخصوص را داخل قالب كيك يزدي (قالب فلزي) بگذاريد و با مواد، داخل قالب را پر كنيد. كنجد پاشيده و يك چنگال يا قاشق را در روغن مايع بزنيد و در كيك فرو كنيد (در قسمت مياني كيك) و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه در طبقه وسط بپزيد تا روي كيك‌ها طلايي گردد.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد