جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۵۳ ۴ بازديد
مواد اوليه به همراه طرز تهيه در ادامه مطلب
مواد اوليه :
- آرد دو و نيم پيمانه
- تخممرغ يك عدد
- شير چهار قاشق غذاخوري
- كره دو قاشق غذاخوري
- بيكينگپودر و پودر فلفل قرمز از هر كدام يك قاشق چايخوري
- پنير پيتزا يا پنير سفيد 50 گرم
- زرده تخممرغ يك عدد
- كنجد ونمك به ميزان لازم
طرز تهيه:
تخممرغ، شير و كره را با هم مخلوط كرده، آرد، بيكينگپودر و نمك را با هم الك و به مواد اضافه نموده و ورز دهيد. پنير پيتزاي رندهشده يا پنير سفيد را با پودر فلفل قرمز به مواد افزوده و مخلوط كنيد تا خمير به دست نچسبد. خمير را در سطح آردپاشي شده با وردنه باز كرده و به شكل مربع برش زده و با چنگال روي آن را سوراخ كنيد، زرده ماليده و كمي كنجد و نمك بپاشيد. در فر با حرارت 190 درجه سانتيگراد به مدت 12 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود.