پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه بيسكويت نمكي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه بيسكويت نمكي

۴ بازديد

بانوكده

 

مواد اوليه به همراه طرز تهيه در ادامه مطلب

 

مواد اوليه :

  • آرد دو و نيم پيمانه
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • شير چهار قاشق غذاخوري
  • كره دو قاشق غذاخوري
  • بيكينگ‌پودر و پودر فلفل قرمز از هر كدام يك قاشق چايخوري
  • پنير پيتزا يا پنير سفيد 50 گرم
  • زرده تخم‌مرغ يك عدد
  • كنجد ونمك به ميزان لازم

طرز تهيه:                                                                               

 تخم‌مرغ، شير و كره را با هم مخلوط كرده، آرد، بيكينگ‌پودر و نمك را با هم الك و به مواد اضافه نموده و ورز دهيد. پنير پيتزاي رنده‌شده يا پنير سفيد را با پودر فلفل قرمز به مواد افزوده و مخلوط كنيد تا خمير به دست نچسبد. خمير را در سطح آردپاشي شده با وردنه باز كرده و به شكل مربع برش زده و با چنگال روي آن را سوراخ كنيد، زرده ماليده و كمي كنجد و نمك بپاشيد. در فر با حرارت 190 درجه سانتي‌گراد به مدت 12 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد