پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه نان قندي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه نان قندي

۳ بازديد

بانوكده

مواد اوليه به همراه طرز تهيه نان قندي در ادامه مطلب

مواد اوليه :

  • آرد گندم حدودا 400 گرم
  • شكر 150 گرم
  • روغن مايع يا جامد آب‌كرده 90 گرم
  • آب 85 ميلي‌ليتر
  • نمك ميوه پنج گرم (نصف قاشق چايخوري)
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • كنجد به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

روغن، شكر، آب و نمك ميوه را مخلوط كنيد. آرد را كم‌كم اضافه كرده تا حدي كه خمير يك‌‌دستي به دست بيايد. خمير را حدود 20 دقيقه استراحت دهيد سپس خمير را با كمك وردنه روي يك پلاستيك يا ميز كار پهن كرده و به شكل دلخواه (معمولا گرد) قالب بزنيد. سپس نان‌ها را در سيني چرب‌شده فر بگذاريد با كمك انگشت روي نان‌ها را سوراخ كرده بعد تخم‌مرغ ماليده و كنجد بپاشيد آنگاه در فر 200 درجه سانتي‌گراد (طبقه بالا) قرار دهيد تا روي نان‌ها طلايي شود.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد