جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۵۳ ۳ بازديد
روش پخت كيك اسفنجي
مواد لازم:
آردوشيروشكروروغن مايع | از هر كدام 1 ليوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
وانيل | 4/1 قاشق چايخوري |
بكينگ پور | 1 قاشق مربا خوري |
طرز تهيه:
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانيل خوب ميزنيم و بعد شكر را اضافه مي كنيم و آنقدر مي زنيم تا حجم مايع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه مي كنيم و 1 دقيقه مي زنيم سپس نيمي از شير را كه از قبل نيم گروم كرده ايم را اضافه كرده و كمي ميزنيم و سپس نيمي از آرد را كه قبلاً با بكينگ پور 3 با الك كرده ايم و باز ميزنيم وقتي خوب مخلوط شد بقيه شير و بعد از كمي هم زدن مابقي آرد را اضافه مي كنيم و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم.
منبع : بيتوته