پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه كيك اسفنجي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه كيك اسفنجي

۳ بازديد

بانوكده

روش پخت كيك اسفنجي

مواد لازم:


آردوشيروشكروروغن مايع

از هر كدام 1 ليوان

تخم مرغ

3 عدد

وانيل

4/1 قاشق چايخوري

بكينگ پور

1 قاشق مربا خوري

طرز تهيه:


ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانيل خوب ميزنيم و بعد شكر را اضافه مي كنيم و آنقدر مي زنيم تا حجم مايع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه مي كنيم و 1 دقيقه مي زنيم سپس نيمي از شير را كه از قبل نيم گروم كرده ايم را اضافه كرده و كمي ميزنيم و سپس نيمي از آرد را كه قبلاً با بكينگ پور 3 با الك كرده ايم و باز ميزنيم وقتي خوب مخلوط شد بقيه شير و بعد از كمي هم زدن مابقي آرد را اضافه مي كنيم و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي گراد قرار مي دهيم.

منبع : بيتوته



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد