جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۵۳ ۴ بازديد
طرز تهيه خامه كيك در ادامه مطلب
دستور تهيه:
براي هر ۷۵ گرم خامه يك قاشق سوپخوري خاكه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر ميگيريم خامه و خاكه قند را مخلوط ميكنيم و ظرف خامه را روي يخ ميگذاريم و خامه را ميزنيم تا سفت شود و فرم بگيرد (فرم گرفتن خامه حدي است كه اگر با قاشق روي خامه را خط بياندازيم خط قاشق محو نشود، در صورتي كه خامه را پيش از حد فرم گرفتن بزنيم كره ميشود) ممكن است به اين خامه مقداري سفيده تخممرغ مخلوط كنيم در اين صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه يك عدد سفيده تخممرغ در نظر ميگيريم. سفيده را جداگانه آنقدر ميزنيم تا سفت شود بهطوري كه از تخممرغ زني نريزد، به نسبت هر دو سفيده تخممرغ يك قاشق سوپخوري خاكه قند با آن مخلوط مينمائيم و اين سفيده را كم كم داخل خامه زده شده ميريزيم خوب مخلوط ميكنيم.