طرز تهيه مرصع پلو
مواد لازم:
برنج يك كيلو گرم
مرغ يك عدد
كشمش پلويي 100گرم
زرشك 150گرم
خلال پسته 100گرم
خلال بادام 100گرم
روغن 150گرم
خلال پرتغال 2پيمانه
پياز 2عدد
زعفران ساييده به ميزان لازم
نمك و فلفل به مقدار لازم
مرغ را با پياز و نمك ميپزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و به اندازههاي متوسط خرد ميكنيم. برنج را آبكش ميكنيم سپس در قابلمه، كمي آب و روغن ميريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري مرغ خرد شده را روي آن ميريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته، خلال بادام و پرتقال را لايهلايه روي برنج قرار داده و صبر ميكنيم تا دم بكشد. زرشك و كشمش را با كمي شكر در روغن سرخ ميكنيم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض ميكنيم.
آب مرغ را ميجوشانيم تا غليظ شود. هنگام كشيدن برنج، دو يا سه كفگير از روي برنج برداشته و با مقداري زعفران مخلوط ميكنيم. مقداري خلال بادام، پرتقال و پسته را با كشمش و زرشك سرخ كرده، با مخلوط زعفراني هم ميزنيم.