چهارشنبه ۰۸ مرداد ۰۴

طرز تهيه مرصع پلو

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه مرصع پلو

۸ بازديد

بانو

طرز تهيه مرصع پلو

 

مواد لازم:

برنج                    يك كيلو گرم

مرغ                     يك عدد

كشمش پلويي     100گرم

زرشك                150گرم

خلال پسته          100گرم

خلال بادام            100گرم

روغن                   150گرم

خلال پرتغال          2پيمانه

پياز                     2عدد

زعفران ساييده     به ميزان لازم

نمك و فلفل         به مقدار لازم

مرغ را با پياز و نمك ميپزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و به اندازههاي متوسط خرد ميكنيم. برنج را آبكش ميكنيم سپس در قابلمه، كمي آب و روغن ميريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري مرغ خرد شده را روي آن ميريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته، خلال بادام و پرتقال را لايهلايه روي برنج قرار داده و صبر ميكنيم تا دم بكشد. زرشك و كشمش را با كمي شكر در روغن سرخ ميكنيم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض ميكنيم.

آب مرغ را ميجوشانيم تا غليظ شود. هنگام كشيدن برنج، دو يا سه كفگير از روي برنج برداشته و با مقداري زعفران مخلوط ميكنيم. مقداري خلال بادام، پرتقال و پسته را با كشمش و زرشك سرخ كرده، با مخلوط زعفراني هم ميزنيم.




تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد