چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه خورش كرفس

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه خورش كرفس

۴ بازديد

بانوكده

طرز تهيه خورش كرفس را در ادامه مطلب مشاهده فرماييد

مواد لازم:

 

كرفس اگر كوچك بود 2عدد
1 عدد
گوشت سردست يا ران بره، ترجيحا ماهيچه
500 گرم
پياز
1 عدد
ليمو عماني
2 تا 3 عدد
زردچوبهنيم قاشق چاي خوري
نمك1 قاشق چاي خوري
روغنبه مقدار كافي
آب سرد3 ليوان

 

 

طرز تهيه:


ساقه هاي كرفس را از هم جدا كنيد و خوب بشوييد سپس ساقه هاي كرفس را به اندازه هاي دو سانتيمتري خورد كنيد برگ هاي كرفس را هم جداگانه با كارد خوب خورد كنيد.

 

 

 

گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه كنيد. پياز را هم براي پياز داغ گرفتن خورد كنيد. مقداري روغن را در قابلمه بريزيد و روي آتش بگذاريد و پياز را در آن با حرارت ملايم سرخ كنيد. پس از سرخ شدن پياز گوشت را روي پياز بريزيد شعله را كمي بيشتر كنيد و چند دقيقه اي با افزودن نيم قاشق چاي خوري زردچوبه سرخ كنيد.

 

 

 

سپس كرفس ها را روي گوشت بريزيد شعله را كمي بيشتر كنيد و تقريبا 10 دقيقه با گوشت سرخ كنيد در تمام مدت آنرا هم بزنيد تا هم نسوزد و هم خوب سرخ شود. پس از سرخ شدن سه ليوان آب سرد روي آن بريزيد ليمو عماني ها را با يك ضربه دست بشكنيد بدون اينكه آنرا از هم جدا يا خورد كنيد، داخل قابلمه بيندازيد سر قابلمه را ببنديد و شعله را كم كنيد، حرارت را چنان تنظيم كنيد كه گوشت بسيار بسيار آرام بجوشد.

 

 

 

دقت كنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست كنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار كم طبخ كنيد گرچه مدت طبخ كمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه كار بسيار بهتر خواهد شد.

 

 

 

مدت طبخ بستگي به گوشت شما دارد به همين خاطر پس از تقريبا 45 دقيقه گوشت را با چنگال امتحان كنيد اگر خوب پخته شده نمك به آن بيفزايد و بگذاريد چند دقيقه اي بجوشد.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد