طرز تهيه خورش مرغ مكزيكي در ادامه مطلب
موادلازم:
روغن نباتي | نصف ليوان |
مرغ | يك كيلو و نيم |
فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد | يك عدد |
پيازچه ريز شده | ۳ دسته |
گشنيز تازه ريز شده | يك سوم ليوان |
سس گوجه فرنگي | يك قاشق غذاخوري |
رب گوجه فرنگي | ۴۰۰گرم |
پياز ريز رنده شده و ادويه مخلوط | يك عدد |
نمك، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پودر آويشن | به مقدار لازم |
طرز تهيه
قطعات مرغ را خوب شسته وآبكشي كنيد. سپس روي حرارت ملايم گذاشته همراه با آب بگذاريد تا به مدت ۲۰دقيقه بپزد. در هنگام پخت به آن كمي نمك و فلفل سياه و زردچوبه بزنيد و يك عدد پياز همراه با يك عدد سير روي آن خرد كنيد تا مرغ طعم بهتري بگيرد.
قطعات مرغ را در صافي انداخته و آب مرغ را كنار مي گذاريم. روغن را در ماهيتابه ريخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ مي كنيم سپس در صافي مي ريزيم تا روغن اضافي آن برود. پياز رنده شده را در روغن درون ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم هم مي زنيم تا طلايي رنگ شود.
گشنيز تازه و پيازچه را به آن اضافه كرده هم مي زنيم. رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده هم مي زنيم و مي گذاريم مواد به مدت ۳الي۴دقيقه روي حرارت ملايم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه مي كنيم. دو ليوان از آب مرغ را به مواد اضافه مي كنيم، سپس سس گوجه فرنگي را نيز به مخلوط اضافه كرده هم مي زنيم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه كرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم. در آخر نمك، فلفل قرمز، ادويه و پودرآويشن را به مواد اضافه كرده و كمي هم زده و همراه با برنج سرو مي كنيم.