چهارشنبه ۰۸ مرداد ۰۴

طرز تهيه ميرزا قاسمي

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه ميرزا قاسمي

۳ بازديد

بانوكده

طرز تهيه ميرزاقاسمي به همراه مواد اوليه در ادامه مطلب

مــــــــــواد لازم:

 


بادمجان متوسط5 عدد
سيريك بوته
تخم مرغ3 عدد
گوجه فرنگي2 عدد
روغن و نمك و فلفلبه مقدار كافي



طــــــــرز تهيه:

 

بادنجانها را داخل فر يا روي آتش كبابي ميكنيم تا كاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را كنده و سرهاي آنرا ميگيريم و بعد ساطوري مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را مي گيريم و خرد ميكنيم .

 

سير را كوبيده و داخل روغن داغي كه در تابه و روي آتش است ميريزيم تا كمي سرخ شود د بعد بادنجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه كرده و سرخ مينماييم بحدي كه آب آنها كاملا كشيده شود و به روغن ببفتد .

 

كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يك طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شكسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا كاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميكشيم.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد