طرز تهيه مرغ ترش چيني
مواد لازم
يك و نيم كيلو سينه مرغ با استخوان
يك قاشق سوپ خوري سركه
يك قاشق سوپ خوري سس سويا
نصف قاشق چاي خوري نمك
۲ عدد تخم مرغ
يك چهارم فنجان آرد ذرت
نصف قاشق چاي خوري بكين پودر
۲ فنجان روغن گياهي
يك سوم فنجان شكر
يك قاشق سوپ خوري آرد ذرت
يك فنجان آب مرغ
يك قاشق سوپ خوري آب ليمو
يك قاشق چاي خوري نمك
يك عدد ليمو
۲ قاشق سوپ خوري روغن گياهي
طرز تهيه :
در يك كاسه بزرگ ، مرغ را با سركه ، سس سويا و نمك را هم مخلوط كرده به مدت ۱۵ دقيقه آن را كنار بگذاريد .
در يك كاسه كوچك ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بكين پودر را هم زده تا شبيه خمير شود . دريك ماهيتابه ، روغن را داغ كرده ، مرغ ها را پس از اينكه با خمير پوشانديد ، در روغن سرخ كنيد .
شكر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب ليمو و يك قاشق چاي خوري نمك با مخلوط كنيد .
ليمو را برش نازك بزنيد ، در يك ماهيتابه دو قاشق سوپ خوري روغن را داغ كرده ، ليموها را داخل آن ريخته و به مدت ۳۰ ثانيه سرخ كنيد . مخلوط آرد ذرت را به آهستگي به آن اضافه كنيد .
سس را روي مرغ ريخته و سرو كنيد