طرز تهيه خورشت لوبيا سبز در ادامه مطلب
مواد لازم :
گوشت قيمه شده | 500 گرم |
لوبيا سبز | 600 گرم |
گوجه فرنگي ريز( گوجه فرنگي درشت ۴ عدد ) | ۱۵ الي ۲۰ عدد |
ليمو عماني | 3 عدد |
آرد | 1 قاشق |
پياز سرخ شده بدون روغن | 2 قاشق غذا خوري |
روغن حيواني | مخصوص سرخ كردن |
نمك و زرد چوبه | به ميزان لازم |
زعفران دم كرده | به ميزان لازم |
رب گوجه فرنگي | 1 الي 5/1 قاشق |
پياز درشت رنده شده | 1 عدد |
طرز تهيه :
گوشت و لوبيا و پياز رنده شده را با نمك و زرد چوبه بپزيد . اين خورش به صورت آب پز تهيه و براي افرادي كه طالب غذاي آب پز هستند . آرد را با كمي روغن تفت دهيد و به آن كمي آب اضافه كنيد تا از هم باز شود و در خورش يريزيد با اين كار آب خورش غلظت پيدا ميكند ليمو عماني را با پوست تكه تكه كنيد و دانه و محور وسط ليمو را جدا كنيد وآنرا در خورش بريزيد رب گوجه فرنگي هم اضافه كنيد . اگر مثل تصوير گوجه فرنگي ريز بود كه درسته در غذا بريزيد و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگي را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ريز كنيد و به همراه پياز سرخ شده و زعفران در خورش بريزيد وچند جوش كه خورد حرارت را خاموش كنيد گوجه فرنگي نبايد زياد پخته و له شود هر چه كمتر حرارت ببيند خوشمزه تر است و ۵ دقيقه حرارت كافيست .
منبع:بيتوته