جمعه ۲۸ اسفند ۹۴ ۰۷:۵۸ ۶ بازديد
طرز تهيه آبگوشت سنتي در ادامه مطلب
مواد لازم:
گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان | 750 گرم |
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد | 150 گرم به اندازه يك ليوان سرخالي |
پياز متوسط | 2 تا 3 عدد |
سيب زميني كوچك | 5 تا 6 عدد |
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي | كمي |
نمك و فلفل | به اندازه كافي |
طرز تهيه:
گوشت را تكه تكه مي كنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي كنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.
وقتي كه گوشت،نخود و لوبيا كاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي كنيم و به آنها اضافه مي كنيم.
كمي زردچوبه و يا يك قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه كافي نمك و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود 3 تا 4 ليوان آب در ظرف مانده باشد.
منبع: آموزشي ها