چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه ماهي شكم پر

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه ماهي شكم پر

۴ بازديد

بانوكده

طرز تهيه ماهي شكم پر به همراه مواد اوليه را مي توانيد در ادامه ي مطلب مشاهده فرماييد

 

 

مواد لازم:

ماهي سفيد                             يك عدد

 پياز متوسط                              يك عدد

 رب انار ترش             يك قاشق غذاخوري

چوچاق                             به ميزان لازم

 گردو آسياب شده                     250 گرم

 نمك و فلفل                       به ميزان لازم

 


طرز تهيه

ماهي را پاك و شكم آن را خالي كرده، شسته و كنار مي‌گذاريم تا آب آن برود. ماهي را نمك زده تا مزه‌دار شود. پياز را رنده كرده و به آن رب انار، نمك، فلفل و سبزي چوچاق خرد شده را اضافه مي‌كنيم. سپس گردو را افزوده تا مواد همانند ماست سفت شود. داخل شكم ماهي را با مواد پر كرده، ماهي را در سيني فر قرار مي‌دهيم و با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد و به مدت نيم ساعت مي‌گذاريم تا روي ماهي پخته شود. پس از پخت از فر خارج كرده و تزيين مي‌كنيم.

 


نكتـه:

در صورت نبودن چوچاق كه سبزي محلي استان گيلان است، از نعنا استفاده كنيد.

 



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد