چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۰۴

طرز تهيه ماهي دودي با برنج

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

طرز تهيه ماهي دودي با برنج

۵ بازديد

بانوكده

طرز تهيه ماهي دودي با برنج

مواد لازم براي ۴ نفر :

ماهي ( هوكي و يا كاهاوايي ): ۶۰۰ گرم
برنج : ۲ ليوان
پياز ( خرد شده): ۲ عدد
تخم مرغ پخته شده : ۲ عدد
پودركاري: ۱ قاشق غذا خوري
كره : ۲ قاشق غذا خوري
روغن: ۲ قاشق غذا خوري
نمك و فلفل: به اندازه كافي
تخم مرغ خام :۱ عدد
جعفري ( خرد شده):۲ قاشق غذا خوري



روش پخت:

فيله ماهي را در قابلمه ريخته، يك تكه ذغال را روي آتش بگذاريد تا سرخ شود. پوست پياز را چرب كنيد داخل قابلمه قراردهيد. ذغال سرخ شده را داخل پوست پياز چرب شده بگذاريد و در قابلمه را به مدت نيم ساعت ببنديد تا ماهي دودي شود.
پياز را در روغن سرخ مي كنيم تا طلائي شود. برنج، كره ، جعفري خرد شده، پودر كاري و پياز سرخ شده را بصورت كته درست مي كنيم. يك عدد تخم مرغ را با نمك مي زنيم تا صاف شود، ماهي دودي شده را در تخم مرغ مي غلتانيم بعد در كمي روغن سرخ مي كنيم. با دست ماهي ها را ريش ريش مي كنيم، برنج پخته شده را در ديس ريخته و ماهي ريز شده را روي برنج مي ريزيم. دو عدد تخم مرغ پخته شده را در ديس ريخته و ماهي ريز شده را روي برنج مي ريزيم. دو عدد تخم مرغ پخته شده را قطعه قطعه مي كنيم و براي تزئين كنار ديس قرار مي دهيم



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد