مواد مورد نياز براي ۳ نفر
گوشت چرخ كرده : ۵۰۰ گرم
برنج خيس كرده : ۱ پيمانه
سبزيجات معطر : نعناء،مرزه ۵/۱ پيمانه
لپه : ۱ پيمانه
پياز : ۱عددخرد شده
آلو خيس كرده : مقداري
زرشك شسته شده : مقداري
گردو خرد شده : مقداري
نمك و فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
تخم مرغ : ۱ عدد
مواد مورد نياز براي آب كوفته
آلو مقداري
پياز ۱ عددخرد شده
رب يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه
روش پخت:
براي درت كردن مواد داخل كوفته :پياز را كاملا سرخ كنيد تا طلايي شود و آلو و زرشك را داخل آن بريزيد و تفت دهيد ودر آخر گردو كمي زردچوبه و فلفل و نمك به آن اضافه كنيد و از روي شعله برداريد و كنار بگذاريد
براي درست كردن كوفته :گوشت را داخل دستگاه غذاساز (ميكسر) بذاريد و كمي كه مخلوط شد ،پياز را رنده كنيد و آب آنرا بگيريد و با بقيه مواد و ادويه ها به گوشت اضافه كنيد و داخل همان غذاساز بريزيد تا خوب كوبيده شود. چنانچه وسيله غذاساز در منزل نداشتيد ابتدا گوشت كوب مواد را خوب بكوبيد سپس به مدت ۲۰ دقيقه مواد را خوب چنگ بزنيد و ورز دهيد.با انجام اين كار از وا رفتن و باز شدن كوفته هنگام پخت جلوگيري مي كنيد. سپس از مايه به اندازه يه توپ كوچيك برداريد و داخل دستتان منظم كنيد و وسطش را گود كنيد و كمي زرشك و گردو و يه آلو داخل آن بگذاريد. يك كاسه اب كنار دستتون بگذاريد و دستتان را داخل اب بزنيد و كوفته را خوب گرد كنيد. دقت كنيد كه كوفته ترك نداشته باشد.
پياز را داخل روغن سرخ كنيد. سپس رب را هم به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . زردچوبه و كمي نمك و فلفل و تعدادي آلو داخل ان بريزيد و به اندازه ۲ ليوان آب نيز به مواد اضافه كنيد.سپس كوفته ها را يكي يكي و با احتياط در ظرف بگذاريد. در ظرف را نبنديد تا كوفته ها وا نرود. با حرارت ملايم در حدود۴۰ دقيقه بگذاريد بپزند.سپس آب داخل ظرف را چك كنيد كه تمام نشده باشد. سپس در ظرف را به صورت نيمه باز بگذاريد تا بيست دقيقه ديگر هم اجازه بدين مواد بپزد.