براي آموزش اصولي پخت ماكاروني به همراه سويا ادامه مطلب را از دست ندهيد
مواد لازم :
ماكاروني فرمييك بسته
پيازدرشت يك عدد
بزرگ سويا۲
/۱+۱ پيمانه فلفل
دلمه اي متوسط يك عدد
پودر آويشن دو ق.چروغ نبه اندازه
لازم زردچوبه يك ق.چ پر رب گوجه فرنگي
يك ق.س پرنمك و فلفل به اندازه لازم
طرز تهيه :
ابتداسويا را در آب گرم خيس كنيد و يكي دو ق.س سركه در آن بريزيد و بعد از نيم ساعت در صافي
ريخته و با دست خوب بفشاريد تا آب سويا كاملاً گرفته شود.بعد داخل ماهي تانه و بدون روغن بريزيد
وچند دقيقه بدون روغن روي حرارت هم بزنيد تاآب باقي مانده در سويا تبخير شود.
حالا سويا را كناربگذاريد تا بعد.
پياز را ريز خرد كنيد و باچند قاشق روغن تفت دهيد تا نرم شود، فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد وهمراه
سوياي آب گرفته به پياز اضافه كنيد وپنج شش دقيقه تفت دهيد و نمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و
رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد و حدود سه چهاردقيقه ي ديگر تفت دهيد و سپس يك و نيم
پيمانه آب درون آن ريخته و اجازه دهيد با حرارت كم بپزد و به روغن بيفتد.
در يك ظرف مناسب آب به اندازه لازم ريخته و با دوسه ق.غ خوري نمك ، روي حرارت بجوشانيد،
وقتي آب جوشيد ماكاروني را داخل آب جوش ريخته و اجازه دهيد تا ماكاروني بپزد . حدوداًبراي پخت
ماكاروني نيم ساعت كافيست . بعد از پخت ، ماكاروني را در صافي ريخته و دوسه ليوان آب روي آن
بريزيد تا نمك اضافي آن گرفته شود.بعد داخل ظرفي كه مي خواهيد ماكاروني را دم كنيد ، كمي روغن
ريخته و روي حرارت گذاشته تا گرم شود بعد ظرف رااز روي حرارت برداريد و يك تكه نان لواش ،
به عنوان ته ديگ بگذاريد .بعد مخلوط سويا و ماكاروني آبكش شده را با هم مخلوط كنيد وروي ته
ديگ بريزيد و با دم كني و شعله پخش كن حدود بيست دقيقه با حرارت ملايم دم كنيد.وسپس ميل كنيد.