طرز تهيه اين غذا، درست مثل تهيه كردن كوكو سبزي است. فقط كمي شكل و شمايل آن متفاوت است.
مواد لازم:
سبزي كوكو : نيم كيلو
تخم مرغ : 4 عدد
نمك : به ميزان لازم
سيب زميني پخته : دو عدد كوچك
زرشك : يك قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده : مقداري
نان باگت : دو تا سه عدد
آرد : يكي دو قاشق
طرز تهيه:
* در كاسه اي، سبزي كوكوي خرد شده را با تخم مرغها مخلوط ميكنيم.
* نمك، سيب زميني پخته رنده شده، زرشك را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.
* نان باگتها را به صورت حلقه اي ميبريم. (به ارتفاع نيم سانتيمتر) درون حلقه ها را از خمير خالي ميكنيم.
* روغن را درون ماهيتابه ميريزيم.
* داغ كه شد، از مايه كوكو، در آن ميريزيم.
* حالا ميتوانيم تكه هاي گردو را درون كوكو جاي دهيم. البته از اول درون مايه نيز ميتوانيم خرده هاي گردو را بريزيم. حرارت را كم ميكنيم و اجازه ميدهيم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو ميكنيم.
نكته 1: دقت داشته باشيد كه ميزان سيب زميني پخته شده رنده شده، زياد نباشد وگرنه كوكو سبزي شما تبديل به كوكو سيبزميني ميشود. اين ميزان فقط براي انسجام كوكو ميباشد.
نكته 2: زماني كه حلقههاي نان باگت را درون روغن گذاشتيد و مايه كوكو را درون آن ريختيد، با قاشق روي آن را صاف كنيد و دقت داشته باشيد كه كاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پايينتر باشد، نان سرخ ميشود و سطح كوكو سرخ نشده ميماند.
نكته 3: پيشنهاد ميشود گردوها را خيلي ريز نكنيد و به صورت پودر درنياوريد. اجازه دهيد در سطح كوكوها ديده شوند.
اين غذا را ميتوانيد به تنهايي و يا در كنار غذاهاي ديگر مانند سبزي پلو با ماهي ميل نماييد.