دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه خلال پلو (غذاي دامغاني)

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه خلال پلو (غذاي دامغاني)

۴ بازديد

آموزش تهيه خلال پلو (غذاي دامغاني):

خلال پلو يكي از غذاهايي است كه نه تنها در دامغان بلكه در خيلي از شهرهاي ايران طبخ مي‌شود و بسيار خوش‌مزه است.

مواد لازم:

برنج آبكش شده                            ۴ پيمانه

گوشت چرخ كرده قلقلي               ۳۰۰ گرم

خلال هويج                                   ۲۰۰ گرم

خلال پرتقال                                  ۵۰ گرم

خلال پسته                                   ۱۰۰ گرم

خلال بادام                                    ۲۰۰ گرم

شكر                                            ۱۰۰ گرم

پياز متوسط                                   ۱ عدد

زعفران دم كرده غليظ                    ۲ قاشق غذاخوري

روغن حيواني                               ۲۰۰ گرم

نمك، فلفل، ادويه                         به ميزان لازم

روش تهيه:

* گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده و ادويه و نمك مخلوط كرده كاملاً ورز دهيد و از آن قلقلي هاي كوچك تهيه كنيد و در روغن تفت دهيد.

* سپس آن‌ها را با نصف پيمانه آب روي حرارت ملايم بپزيد.

* در آخر برنج دم كرده را در ديس كشيده و روي آن را با خلال‌هاي آماده و كوفته قلقلي تزئين نماييد.

تهيه خلال پرتقال:

۱۰۰ گرم خلال پرتقال را با دو پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد پس از ده دقيقه جوشيدن آن را آبكش نموده و مجدداً با دو پيمانه آب روي حرارت قرار دهيد. اين عمل را سه مرتبه تكرار كنيد و در مرحله چهارم ۲۰۰ گرم شكر را با ۱ پيمانه آب اضافه كرده و هنگامي كه شربت كمي غليظ شد شعله را خاموش نماييد.

خلال بادام:

بادام‌ها را نيم ساعت در آب جوش خيس نموده و سپس با مقداري روغن سرخ كنيد.

خلال پسته:

بهتر است به مدت نيم ساعت با ۳ قاشق گلاب خيس كرده و آن را سرخ نكنيد و به همان صورت روي برنج استفاده نماييد.

خلال هويج:

مي‌توانيد هويج‌ها را آب‌پز كرده، سپس به سليقه خودتان آن‌ها را خلال كنيد و با كمي روغن تفت دهيد.

خلال پياز:

پيازها را نيز به صورت هلالي خلال نموده و در ظرفي كه روغن داغ كرده‌ايد، آن‌ها را سرخ كنيد. توجه داشته باشيد كه هرچه روغن بيشتر و حرارت كمي تند باشد، پياز داغ شما عسلي‌تر شده و رنگ بهتري خواهد داشت. پس از سرخ شدن حتماً پياز داغ‌ها را درون يك آبكش فلزي يا حوله كاغذي قرار دهيد تا هم روغن اضافي آن گرفته شود و هم پياز داغ برشته تر شود.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد