یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۰۴

آموزش تهيه خورش باميه

دانلود پايان نامه، مقاله و پروژه

آموزش تهيه خورش باميه

۱۸ بازديد

آموزش تهيه خورش باميه:

مواد لازم :

گوشت گوسفندي نيم كيلو
باميه نيم كيلو
پياز يا عصاره پياز ۲ عدد
تمر هندي نصف بسته
نمك و چاشني ليمو و فلفل اليت و زردچوبه و ادويه و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

گوشت رو با پياز و روغن تفت ميديم. خوب كه تفت داديم كمي زردچوبه و ادويه اضافه ميكنيم و روش آب ميريزيم تا گوشت با حرارت كم بپزه.

جداگانه كمي روغن توي تابه ميريزيم و رب رو تفت ميديم تا خوشرنگ بشه.

باميه ها رو كه قبلا بلانچ كرده بوديم رو به رب اضافه ميكنيم تا تفت بخوره.

نيم ساعت آخر پخت به خورش اضافه ميكنيم.

شيره تمر هندي رو هم به خورش اضافه ميكنيم و اجازه ميديم خورش جا بيفته و نمك و فلفل اون رو اندازه ميكنيم.

منبع : آشپزآنلاين



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد